lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2009

Av Elin - 9 september 2009 17:30

Det är så svårt att säga vad jag vill, tror inte jag vet det själv ibland, vill så mycket men ändå inte...jag öppnar munnen men det kommer ingenting ur den, alla frågor jag vill ha svar!


Jag behöver dig, någon att lita på att lätta sitt hjärta för att bli sedd som kan, vet och vill! saknar dig kom tillbaka!
Ska snart dra till stallet, är inte så pepp på att rida dressyr på Halla faktiskt, har gått så dåligt på sistånde :( vill rida i skogen, galoppera!! så alla tankar kan blåsa bort i vinden, känna friheten-fan att det ska vara så svårt!
Aja nog med det
ciao drar nu då
gårdagen <33


Av Elin - 8 september 2009 22:45

Godkväll ;D.

Idag har jag haft en superduperdag!! Skolan idag var underbar, Tina jag och Cicci hade skitkul (kanske inte lika kul för Oskar och Susanne men vafaan xD.
Efter skolan så mötte jag Världens bästa Mimmi, vi åkte till Palette och mockade lite sedan köpte vi middag tiden gick apfort vi flummade och hade det skitskoj!!
Först så måste jag ju meddela att jag är vääääldigt inne eftersom jag bloggar! och sen ett viktigt meddelande till alla med dålig humor(som jag och Mimmi ;P) att håll er borta från oss om ni inte vill ha flininfluensan=väldig farlig sjukdom xD.
Red Palette i ca en timme och i början gick det väl sådär men det får man ta när man sitter upp för första gången på en ny häst, men efter galoppen när vi hade lärt känna varandra lite mera så fungerad det utmärkt, riktigt nöjd faktiskt :D, hoppas att jag får flera chanser att rida henne och då jävlar ;D.
nää nu är det nog dags att gå och sova lite granna, är väääldigt trött och ska orka rida både imorgon och på torsdag så gonatt!
Söta häst!!


Av Elin - 7 september 2009 22:15

kom till skolan idag vid 9, dock försent pgr av piss schemat som vi har, men det löste sig, åkte hem sen och chillade och tog det lugnt.


Vid 3 åkte jag till stallet och jobbade och blev allmänt mobbad av Åsa haha hon är såå dum asså!!! :( xD.


Red igen och shit vad speedad jag blev när vi galopperade i skogen!!! :O:O faaaan vad jag hade saknat att galoppera ute nu väntar jag bara på att vi ska ha temporidning efter vinter :P.


Längtar till imorgon oxå, Tina och jag har bildat pakt och ska busa sen ska jag till Palette och rda henne :D få se hur det går hehe men jag saknar min Mimmi så det ska bli kul att träffas :D <3333


Nu ska jag fortsätta att dreggla efter Björn Gustavsson på TV ;D.


Bye <3

Av Elin - 7 september 2009 13:00

Jag önskar att jag bara kunde skrika och gråta ur all min frustration så den försvinner, bara sådär. Vill jag bara komma bort ett tag, försvinna från skolan, hem och stallet och träffa andra kompisar skratta och ha kul, för jag känner att jag inte riktigt klarar av det här som jag lever nu, jag vill vara själv men jag vill ändå ha folk som visar att dom bryr sig runt omkring mig, annars klarar jag nog inte att komma framåt i livet...vill känna att jag har tryggheten bland vuxna att jag kan visa känslor, men varje gång jag försöker så blir det nästan bara värre, önskar att någon kom fram och kramar om mig och säger att allt kommer bli bra, för så känns det inte nu...


Jag försöker att stötta alla mina kompisar som mår dåligt både psykiskt och fysiskt men det är inte det lättaste när man själv inte är på topp hela tiden, men ni ska veta att jag tror på er och älskar er så otroligt mycket även om jag inte är så duktig på att visa det!! <333.
Jag drömmer mig bort till den världen där jag kan allt, har kul och känner mig älskad!

En kram kan betyda så mycket. En blick kan betyda så mycket!

 

Ibland kan en kram säga mer än tusen ord

Ibland så behövs bara en kram.

Ibland finns det inga ord då kan en kram vara allt man kan ge.

Ibland kan en kram göra en dag,

Ibland behöver jag verkligen en kram

Ibland efter att man har pratat om allvarliga saker så kan det kännas så gott att kramas..

Ibland kan en kram innehålla allt man vill säga.


När man möter någon man inte har sett på länge är en kram så bra..

När man skall skiljas åt så kan en kram innehålla allt man vill säga..

När man möter någon man tycker om är det så gott att kramas

En kram kan säga så mycket:—— Jag älskar dig, Du betyder så mycket, Jag tycker om dig, Va härligt att se dig, Jag tänker på dig, Känner med dig, Jag vet inte vad jag skall säga men jag kan i alla fall krama dig.…


Av Elin - 6 september 2009 21:15

Gick upp vid 11 och vid halv 12 åkte jag till stallet, var där i ca en timme på skötarmötet sedan hem, annars så har jag inte gjort så mycket idag, suttit framför datan och deppat.

Nu ska jag kolla på TV.............
see u <3


Av Elin - 6 september 2009 18:45

Av Elin - 6 september 2009 00:30

Hej

Kom hem från Färingsö för ca 45 minuter sen, hade det väldigt trevligt med god mat och dryck, var ju inte alls pepp innan vi åkte men måste erkänna att det blev väldigt lyckat! :D.
Nu ska jag nog dränka mina sorger i drömmarnas värld
gonattpuss till alla <3
Maybe all that´s left here has got me confused
Maybe all the talk was just words we abused


Av Elin - 5 september 2009 14:00

Ursch vilken onödig dag, kunde vi inte bara hoppa över den? ska snart dra till sysslingarna men jag har verkligen ingen lust, vill bara ligga här hemma och sova och tycka synd om mig själv. Jag är sjuk och deppig vill ingenting...

aja förlåt för ett onödigt inlägg nu ska jag sluta så jag hinner fixa mig iordning.






Don´t run away
When everything fails


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards