lyckopillerelin

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Elin - 19 januari 2010 22:16

Det var faktiskt otroligt skönt att vara i skolan själv idag, ingen från klassen var där, härligt :). Satt hos I i ungefär 2 timmar sen hade jag nog mitt livs oseriösaste omprov med T, vi skrattade så vi fick int i magen hahaha kärlek på jobbet är ju aldrig fel hehe.


Fick ingen praktikplats idag så jag bestämde att jag skulle åka till skolan imorgon oxå, ska prata med S så kanske jag kan få uppgifterna i förtid och göra dom imorgon istället sen har jag faktiskt bakat muffins för stackars T brände sig idag på Is lampa haha så jag lovade att baka muffins och trösta henne med det :D. 


Men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, ska rida på kvällen, jag hoppas att jag orkar annars så får jag väl hoppa av om jag känner att det blir jobbigt ;).


natti natti <3

Av Elin - 19 januari 2010 17:24

Tänkte bjuda på ett litet stycke ur min "dagbok" som jag skrev i slutet av sommarlovet, kom ihåg att det INTE är så här illa idag, visst kan jag få tillbaka vissa känslor och tankar men vissa är oxå helt idiotiska nu när jag blickar tillbaka   .



Fan jag vet inte vart jag ska börja…jag måste bara få skriva av mig lite, vet inte vad jag ska göra! Jävla liv jag orkar knappt leva längre folk säger att det är hårt att leva men ska det vara så här hårt så orkar jag inte länge till.


Ångesten börjar komma tillbaka och snart börjar helvetet igen, jag vill tillbaka men ändå inte. Vad ska jag göra? Jag vill att dom ska lyssna på mig och märka hur dåligt jag mår fan varför skrattar dom bort problemen för!? Jag litade på dig och jag gör det än men inte fullt ut. När du kom till skolan så kom du som en ängel från himlen vi var lyckliga och jag kände vilken underbar skola underbara lärare jag har, jag kan verkligen lita på dom och det kan jag än men ni är FÖR glada och positiva måste man hota med att ta livet av sig för att ni ska reagera eller!? Jag är besviken på er allihopa jag litade på er men allt ni gjorde för att hjälpa mig var att säga att det blir nog bra igen ska du se, men vafan hjälpte det!? Egentligen vill jag bara att ni ska märka hur jag mår, bara om ni kunde fråga hur jag mådde, det skulle betyda mycket!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards