lyckopillerelin

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Elin - 6 juni 2010 23:10

Sveriges nationaldag är det idag och det har jag firat!


Mötte E vid tuben vid 13 så åkte vi till skansen för att få bra platser till kvällen eftersom världens bästa Carola skulle vara där. Vi lyckades kirra ett par bra platser och ju mer tiden gick desto närmre kom vi. Tyvärr så var typ halva läktaren resarverad men vi satt på den andra raden av dom oresarverade platserna och det var väl rätt ok. När vi hade väntat några timmar så blev det äntligen genrep och då dök Häggis upp i sin blåa fina klänning! När hon hade sjungit sin låt så kändes det som om man fick ny kraft att sitta där några timmar till tills det skulle börja på TV. 


När det väl börjde så var jag så grymt taggad på att Carola skulle sjunga och när hon väl kom in på scenen så skrek E och jag som fan haha. Det var rätt coolt att se kungafamiljen oxå måste jag nog erkänna hahaha.


Efter mycket om och men så lyckades vi ta oss hemmåt, kungafamiljens eskort var försenade så det tog en jävla tid att komma hem eftersom polisen hade stängt av hela stan typ.


Kom väl hem vid 2145 och så slappade jag lite. Nu är jag grymt trött och sja på arbetsintervju imorgon så det är nog bäst att sova nu.


några bilder från dagen



   


   

   


  


  

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards