lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Elin - 9 juni 2010 22:35

Tjatja!


efter att ha legat och vridit mig i sängen till 10 så gick jag upp och kollade på TV och slappade lite. Nästan under hela förmiddagen så skrev jag ett långt och jobbigt mejl till I som jag ännu inte har vågat skicka än, jag satt med hela bordet fullt med näsdukar för jag grät så mycket jag visste inte att det skulle vara så jobbigt och krävande att skriva ner sina känslor, men nu vet jag.


När klockan började närma sig halv 3 gick jag till bussen och åkte till stallet för att jobba en timme. Kändes jättekonstigt att vara i stallet...det känns som om jag är påväg att lämna vällingby ridsällskap sakta men säkert.


Var på världens bästa Fs studentmottaging på kvällen, trevligt trevligt men jag gick ändå ganska tidigt för jag var så trött. Tror att det beror på att jag har gråtit så mycket denna dag och jag blir väldigt trött av det haha.


Nu ska jag kolla klart på medium.


puss <3


  

Av Elin - 9 juni 2010 10:37

Jag är inte jag längre, jag har sagt det förrut men nu tror jag att det är sant. Det fattas något i mig och jag vet inte hur jag ska klara det. Håller på att bli galen tror jag. Hur fan ska jag överleva detta!? Det här är värre än vad jag trodde och jag kommer inte få någon att förstå.   

Av Elin - 9 juni 2010 00:48

Förlåt för dålig uppdatering idag, men kom precis hem från familjen N efter att ha firat J som tog studenten idag!


Dagen började med att Å kom över och hämtade saker till mottagningen och vid halv 1 så gick jag ner till dom och så åkte vi in till Js skola-såg när dom sprang ut, kollade på alla flak och det var crazy bananas asså shit!! Glad att jag valde en liten skola hahaha.


När vi väl kom till spånga så åkte jag hem en snabbis för att byta skor sedan vidare ner igen till Js mottagning. Det har varit en lång och rolig dag idag. Imorgon ska jag till stallet en snabbis för att jobba sedan hem och duscha av mig snabbt och vidare till Fs mottagning haha en stressig eftermiddag/kväll blir det :P.


Nu måste jag sova.


Gonatt <3


  

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards