lyckopillerelin

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Elin - 7 juni 2011 22:42


Jag ber så heeeeeemskt mycket om ursäkt för att ajg inte har bloggat på typ en evighet men jag har helt enkelt inte orkat och sen har ajg nite varit hemma.


i tar de från början, kristihim var det. Åkte ju till landet på torsdagen och var där tills i söndags, slappade i det fina vädret, läste, kollade på tv, fota...aa hade ingen ork att göra någonting eftersom jag inte kunde sova på nätterna pgr av magen och ryggen, den blev bara värre och värre. Men en middag hos familjen A orkade jag med något sånär bra i lördagskväll. Supermysigt var det, men som sagt trivdes bäst med att ligga i solen eller i soffan och läsa för ajg kunde inte göra så mycket. 


Nationaldagen igår firades hemma i Spånga, gjorde typ nada. Hade fortfarande ont i magen så klarade inte av så mycket, men slappade framför TV:n och datan, sedan kollade vi på nationaldagsfiradet på TV på kvällen. Förra årets firande var så mycket bättre! :D


Idag så har jag varit på sjukhuset hela dagen, pratade om operationen och sedan blev ajg tappad på all vätska, tog flera flera timmar men tillslut vid halv 9 fick jag åka hem! Har fortfarande lite ont i magen och ryggen men det är så himla skönt att all vätska är borta! Nu kan jag leva lite lättare iallafall :).


Nä, nu är ajg jättetrött så ska nog gå och sova. Höres imorgon hoppas ajg!


Lyckopiller <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards