lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2012

Av Elin - 14 maj 2012 21:45


Tjaba!


Dagen har spenderats inne i stan med bästa Melissa och Emma. Mötte Melissa vid centralen när hon hade slutat skolan, vi åt lunch på donken sedan åkte vi vidare mot min älskade praktikplats, tänk så mycket kärlek och energi jag för av dessa människor! Personalen blev hur glada som helst av att se mig och jag blev lika glad av att se dom, nu är jag såå peppad att börja plugga igen så jag får praktisera haha!


Efter det lilla besöket så åkte vi till universitetet för att möta upp Emma, sen åkte vi tre vidare till waynes för att ta en fika. Satt där och chillade och pratade i några timmar sedan åkte vi alla hem till sitt ;). Var jättekul att träffa tjejerna igen! :D


Mitt fika :)  


Imorgon ska jag upp 0830 för att åka till stallet och rida med Carro, så jag tror nog att jag ska gå och sova nu....

Av Elin - 13 maj 2012 23:05



Kommer ha väldigt fullt upp under imorgon och på Tisdag hat jag insett, men det är bara härligt att ha saker att göra! :D


Imorgon: Träffa Melissa och Emma, hälsa på min VFUplats, packa

Tisdag: Troligtvis rida en tur i skogen med Carro på förmiddagen/morgonen, packa och på kvällen tror jag att jag ska på DUSmöte i Nacka.


Sen på Onsdag så är det äntligen dags för NEW YORK!!! :D


 

Random bild för att fylla ut inlägget!

Av Elin - 12 maj 2012 21:25


Eftersom jag inte har gjort ett piss idag så bjuder jag på tre bilder som jag har tagit både på landet och hemma här i Spånga, oredigerade får dom bli för jag sitter vid fel dator. Hoppas er dag har varit mer spännande än min!


     

Av Elin - 11 maj 2012 18:44


Har faktiskt haft fullt upp hela dagen idag! 


Klockan stod på 0830 och jag var faktiskt pigg för en gång skull. Var i stallet vid 1030 för att rida ut med Carro, möttes av en väldigt grå häst så det var bara att börja borsta av honom.

 

Ren heest ;)


Vi hade vädergudarna på vår sida så precis när vi var klara så hade det sluta regna, woho! Red väl ut i 40 minuter kanske sedan så klädde jag av honom allt och borstade av honom i expressfart för att hinna med bussen.Var riktigt jobbigt att gå till hässelby gård, men det berodde nog på att jag hade ridit och inte hade med mig något vatten, man lär sig av sina misstag helt enkelt ;) att glömma vattnet alltså!


När jag hade kommit hem så duschade jag i expressfart och åt lite vattenmelon, sedan hoppade jag på bussen mot kista för att möta upp Sara, hon klippte sig och sedan fikade vi. Var jättemysigt att träffa henne och halva hennes familj igen haha!


Ikväll ska jag bara fredagsmysa med familjen, blir chokladfondue till efterrätt och säkert hockey på TV. Får se vad jag hittar på i helgen, kanske blir en sväng till stallet imorgonkväll annars ska jag nog börja packa lite och vila kroppen ;).

Av Elin - 10 maj 2012 21:52


Idag hade jag lite saker planerat men mamma övvertalade mig att stanna hemma och vila, har ju haft fullt upp hela veckan och ridit 3 ggr redan så hon tyckte att jag skulle ta en vilodag denna vecka åtminstånde. Måste erkänna att det var väldigt skönt att ligga i soffan och kolla på tv, sen gå ut på tomten och fota lite i sommarvärmen! 


Bjuder på en random sommarbild och återkommer imorgon :).


 



Av Elin - 9 maj 2012 22:16


Efter att ha varit i stallet från 15-21 och ridit två gånger så behöver jag nog inte ens nämna att jag är trött i både kropp och knopp va? ;) Ber om ursäkt till er som är totalt ointresserade av hästar att det nästan är det ända jag bloggar om nu förtiden men det är typ det jag lever för nu...


Första ridpasset var på Brolle, red hinderbana med styrning och övergångar (det är ju handikappsgruppen så mycket fokus på det där). Tyckte att det gick helt okej faktiskt, det har gått bättre men det har oxå gått sämre. Efter ett tag när jag hade lagt in lite volter och travade på lite mer så blev han riktigt fin emellanåt.


När jag hade ätit middag och  vilat några timmar så var det dags för andra passet. Denna gång på Jissa, ja ni lästa rätt haha! Det var ett bra tag sedan och jag var ärligt talat lite smånervös. Red i min vanliga grupp för första gången på läänge, det var verkligen jättekul! Dock så var väl inte själva ridningen lika kul denna gång. Vi red temporidning, jag valde att skippa det och rida dressyr i paddocken istället för jag kände att jag inte ville köra på hårt direkt med stor häst och i galopp. Det gick inte ens att rida dressyr idag, hon var spänd och blev rädd när dom galopperade runt och jag var spänd och mesig. Efter några varv när jag hade lyckats få henne att lyssna på mig så blev det väl lite bättre men ja....jag slutade försöka ganska tidigt, blev trött för det är mer häst att rida än Brolle och jag kände att jag själv var alldeles för spänd så ja, passade väl inte riktigt in i min vanliga grupp idag som jag trodde att jag skulle göra....bättre har det gått ;).


Nu orkar jag inte skriva mer, återkommer imorgon....tror jag!

Av Elin - 8 maj 2012 17:47


Livet flyter på ganska bra nu känner jag, massa häst denna vecka och New York nästa vecka. Det blir bättre än bäst!


Är otroligt glad och tacksam över att jag får chansen att rida lite extra vissa förmiddagar, mår så himla mycket bättre när jag har varit i stallet och jag känner mig starkare och starkare  för varje gång, både psykiskt och fysiskt. Idag red jag och Carro rundan i skogen, imorgon rider jag först i handikappsgruppen och sen i min vanliga grupp på kvällen och sen på Fredag ska jag och Carro rida rundan i skogen igen...tydligen ska det bli regn hela fredagen, hoppas inte!


 

Av Elin - 7 maj 2012 23:34


Egentligen så borde jag sova nu, speciellt eftersom jag var uppe tidigt imorse...meeen det blir inte som man vill ibland :). Var aptrött redan vid 21 men kunde liksom inte gå och lägga mig då sen typ för en timme sedan så tänkte jag gå och lägga mig, men såklart så gick den värsta tröttheten över när jag väl la mig i sängen, och än har hag inte somnat...suck! Men jag måste berkligen försöka sova nu, ska rida ut med Carro på förmiddagen så det gäller att vara pigg ;). Dampar sönder på bloggplatsen för övrigt, dom har lovat en bloggapp sedan oktober och än har jag inte sett någon...att blogga från mobilen på det sättet jag gör nu funkar väl men det går inte att lägga in bilder och det är allmänt krångligt överlag, en app vill jag ha! Nu är det verkligen dags för mig att försöka sova, återkommer imorgon, gonatt!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards