lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2012

Av Elin - 3 maj 2012 17:08


Landet imorgon. Bara mamma och jag, god mat, lite jobb kanske, en bra bok och frisk luft. Jag längtar.


 

Av Elin - 2 maj 2012 21:58

Har spenderat eftermiddagen och kvällen i stallet, var nog första gången denna termin som jag var där så länge. Är verkligen skönt att komma tillbaka till stallet igen och ha koll på allt som händer.


Red iallafall när jag kom, på Brolle såklart som var så fin idag med sina lockar i manen hihi. Vi red ut mest, jag barbacka denna vecka med. Mycket kringelekrok och terräng sen gick vi in i ridhuset och travade. vanligtvis så brukar jag försöka ställa lite åt båda hållen och rida lite i öppna men jag tog det lite lugnt idag då han har tävlat dom senaste dagarna. Men när vi kom in i ridhuset i slutet så piggnade han minsann till haha, kul att även han kan trava på ibland ;). Framåt slutet så kändes det riktigt bra när jag hade travat lite.


 


Nu ska jag gå och äta något och sedan sova tror jag. Har grymt ont i fötterna, är inte van vid att vara i stallet så länge som jag har varit idag. Men jag älskar känslan av att få ta av benprotesen och lägga sig i sängen när kroppen ömmar, det känns verkligen att man har rört på sig och varit duktig haha!

Av Elin - 2 maj 2012 12:47


Igårkväll satt jag vid min andra dator  för att leta reda på en bild som jag skulle maila iväg. Såklart så fastnade jag ganska länge och tittade igenom typ alla bilder jag har, vilka härliga minnen man får när man tittar på gamla festbilder och ridbilder mm saknar verkligen vissa delar av det! Men iallafall, det jag skulle komma till var att jag hittade bilder på mig själv och jag blev sjukt chockad över hur smal jag var, det var knappt så jag kände igen mig själv på vissa bilder. Hur mycket jag än HATAR att fortfarande ha kortison i kroppen så har jag nästan vant mig vid det nu. Jag längtar galet mycket tills jag ser ut som mitt gamla jag igen för just nu kännar jag inte igen tjejen på bilderna...


     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards