lyckopillerelin

Alla inlägg den 19 juli 2012

Av Elin - 19 juli 2012 20:35


       


Dagen har spenderats inne i stan med Alice. Vi mötte varandra strax innan 12 och strosade runt lite, efter en timme blev vi hungriga och när vi hade gått runt lite men inte kunnat bestämma oss (läsa jag) så bestämde Alice att vi skulle gå in på donken, vadå beslutsångest? När vi var mätta och belåtna så gick vi och shoppade lite till, vi hade sikt på kungsan men det tog lite längre tid att gå dit än vad vi trodde, vi var ju lixom tvugna att gå in i typ alla affärer påvägen. Väl vid kungsan så satte vi oss vid vattnet och chillade ett bra tag, myyyyys! Sedan hamnade vi inne på gallerian för att strosa runt där och ta en glasspaus, sen var jag så trött i fötterna så jag ville åka hem och vila. Hade en jättebra dag men trevligt sällskap, dock så gjorde jag av med alldeles för mycket pengar idag igen...illa!

Av Elin - 19 juli 2012 18:12


Eftersom det alltid är kul att ha bilder på sig själv och sin idol så får jag nog säga att en av den finaste bilderna jag har är på just Sarah och mig ;).


   

Av Elin - 19 juli 2012 10:45


Igårkväll hade vi middagsbesök av barndomskompisar både för mamma och pappa och för mig och lillebror. Var jättekul att ses igen och A och jag ägnade kvällen åt att ha en liten photoshoot nere i källaren. Bjuder på en bild för att fylla inlägget litegrann, nu ska jag göra mig iordning inför la staa med A, eftersom dom bor i Växjö så är det bäst att passa på att träffas när dom är i Stockholm! Hej så länge!


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards