lyckopillerelin

Alla inlägg den 15 juli 2013

Av Elin - 15 juli 2013 21:42


När jag var liten så hade mamma och jag en egen slags godnattramsa som vi var tvungen att göra varje natt för att jag skulle kunna sova gott. Den började med att man pussade en gång vardera på sina fem fingrar på ena handen, sen en puss på handflatan som man tillsist blåste iväg som en slängpuss. Haha fortfarande hundra år senare så sitter den ramsan som berg i mitt huvud.


   

Kanske inte riktigt när jag var så här liten, men nästan ;).

Av Elin - 15 juli 2013 18:23


Hej på er! Allt bra med er? Själv så är jag helt slut. Men på ett skönt sätt ändå. Under förmiddagen idag så gjorde jag exakt ingenting. Satt i soffan och tog det lugnt. Jag hade planerat att skicka iväg några mejl och betala räkningar, men jag glömde helt bort det just då. Som tur är så är det ingen brådska med något tav dom sakerna så det gör inte så mycket.


Vid 14 så åkte jag iväg till stallet. Eller, efter att ha irrat runt i en kvart runt hela huset för att jag inte kunde hitta mitt busskort så skjutsade pappa mig dit. Jag mockade, fixade maten och sånt sen så gick jag och hämtade Palette.


Möttes av en glad Zebra ;)


Som inte riktigt var klar med att äta gräs.



Satt jag nog upp i sadeln vid 1530. Blev ett dressyrpass i det stora ridhuset idag, det gick riktigt trögt i början  och vi sammarbetade inte alls bra. Men envis som jag är så ville jag inte riktigt lägga av förens jag fick henne på plats, det tog ca 30 minuter innan poletten trillade ner på både henne och mig och då blev hon tillslut jättefin. Ser fram emot den här veckan, ska verkligen försöka lära känna Palette så jag vet vilka knappar jag kan trycka på om jag får sitta upp på henne mer sen. Vi får se vad jag hittar på på Onsdag, kanske rider ut en sväng eller så kör jag på dressyr igen, är ju en riktig dressyrnörd hihi ;).


 

Klad hest på väg hem efter ett svettigt pass.


Hade tur att ha sällskap av pappa under ridpasset och efter det, så han hjälpte mig lite  slutet vilket var skönt då jag hoppade av med världens mensvärk och typ solsting. Red nog i en liten för tjock tröja och så hade ajg både ätit och druckit dåligt innan jag red, så det är bara mitt fel. 


Nu sitter jag i soffan och är heelt slut, är speciellt helt slut i min vänsterarm. Men det känns skönt att man har tränat kroppen idag iallafall hihi.  Resten av kvällen spenderas hemma i soffan för att tagga och vila upp mig inför skansen imorgon, ååh vad jag längtar! :D Ha en fortsatt bra dag kompisar, kram!

Av Elin - 15 juli 2013 00:34


Jag är trött men jag vågar inte sova. Jag vågar inte stänga ögonen och kanske hamna i den där fruktansvärda drömmen igen. Allt jag gör, allt jag hör och allt jag ser är cancer just nu. Jag måste boka en tid på radiumhemmet igen. Jag kan inte gå runt med denna smärtsamma ovisshet som bara blir värre och värre ju längre jag väntar. Jag vill veta om jag fortfarande är cancerfri, men jag vill inte veta om den har kommit tillbaka. Måste försöka blunda nu. Försöka sova. Jag måste tänka på något roligt. På något positivt. På hästar. Carola. Vänner. På allt som gör mig glad. God natt.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards