lyckopillerelin

Alla inlägg den 8 april 2014

Av Elin - 8 april 2014 16:11


Hej på er vänner. Det har varit en lång dag idag. Somnade sent inatt och klockan ringde tidigt imorse. Men trots det så var det bara att gå upp och pallra sig till skolan. Jag har varit lite off de senaste gångerna i skolan och inte lyssnat på vad lärarna har sagt och så på grund av mycket annat i huvudet, men idag var nog ändå första dagen på länge som jag förstod lite om vad vi skulle göra. Under förmiddagen så fick vi leka med ipads och kolla spel och språk appar för barn eftersom att barnen nu förtiden börjar med elektronik och internet i allt yngre åldrar än för några år sedan. Var riktigt intressant, men också väldigt provocerande när man hittade spel för flickor och alla handlade om att man skulle vara snygg och dejta killar, vi trodde de skämtade först när vi fick se dessa spel! Efter lunchen så var det dags för den första mediaverkstaden. vi fick en liten introduktion till två olika program som vi kunde använda för att göra vår examination 3 och sen började vi arbeta med den. Det höll inte på så länge mediaverkstaden, bara 1,5 timme, så det var rätt så skönt faktiskt. Känns iallafall skönt att vi har börjat med vår gruppuppgift nu.


Här går jag på dejt i spelet och en uppgift var att torka smuts från killens skjorta-sjukt haha!


Nu är jag iallafall hemma i värmen, galet vad kallt det är idag alltså! Påminner om lite höstväder tycker jag. Det gillar vi inte! Jag var på väg att följa med Elin till Råsta för ca en timme sedan men eftersom att vädret är som det är så hade jag ingen stor lust att stå ute på en ridbana i regnet och hålla lektion. Det får bli en annan dag när det är finare väder helt enkelt :). Resten av kvällen spenderas nog hemma, blir säkert tidig i säng också med tanke på min jobbiga natt. Det var riktigt länge sedan som jag sov så här dåligt! Nä hörni, nu ska jag fortsätta med att kolla på TV, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards