lyckopillerelin

Alla inlägg den 21 april 2014

Av Elin - 21 april 2014 19:59


God kväll på er alla fina. Nu går det kanske att säga att påsken är över för detta år och det avslutades med en mysig påskmiddag ute på Vaxholm hos mormor och morfar. Denna gång blev det en snabbvisit då vi alla var trötta och ville hem, men mätt hann jag som alltid bli när jag är hemma hos dem. Att komma hem till mormor och morfar under typ jul och påsk så går det inte att missa vilken högtid vi firar, det är påskgrejer överallt verkligen! Så mysigt enligt mig, här hemma har vi inte påskpyntat alls men när vi har varit i Vaxholm så får man en påskdos så det räcker och blir över ändå.


Blev inget smink ikväll, har varit tvungen att vila mina ögon lite från mascara kände jag sist jag hade det.


Redan massor av pynt och detta är inte ens hälften ;)


Älskar dessa ägg!! Suktar efter dem varje år när jag ser dem, sjukt fina!


Fin utsikt från altanen.


Lillebror och jag fick även gå på påskäggjakt. Mamma och pappa tycker vi är för stora för påskägg men hos mormor och morfar så brukar vi få något litet, så gulligt. Detta år lite godis och bra att ha grejer, lite bortskämda blir vi allt ;). Men känner jag mig själv rätt så kommer jag bli likadan och skämma bort mina barnbarn sen när det är min tur, det ingår väl lite i jobbet antar jag hihi.


Mina två påskägg. För en gång skull så hittade jag mina två ägg först hihi!


Efter påskäggjakten så blev det dags för middag och som vanligt så blev det lite påskmat till förrätt. Haha shit vilken suddig bild det blev såg jag nu, jaja bättre än inget alls ;).


Blev grillat till varmrätt, mums!


Till efterrätt blev det marängtårta, sjukt god! Åt alldeles för mycket, tror fortfarande att jag ska sprängas för jag är så mätt haha!


Av Elin - 21 april 2014 14:58


Hej på er alla fina. Nu är jag hemma i Spånga igen efter några dagars lugn ute på landet. Sjukt varmt det är här inne i stan, typ nästan sommar. Eller ja, kanske inte riktigt. Men jämfört med landet så är det riktigt varmt och skönt. Vi åkte relativt tidigt från landet denna gång trots det fina vädret, man vet aldrig vad som händer på vägen och eftersom vi har en tid att passa till Vaxholm senare i eftermiddag och inte ville stressa så åkte vi direkt efter lunch. Hemresan gick bra, det var lite kallt att åka båt eftersom det blåste litegrann, men det är ändå lite mysigt måste jag säga. 


Så nu är man tillbaka i vardagen igen och skolan sätter igång redan imorgon, tillbaka till Stockholmstressen som sagt, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Vill ha mer lov haha, men det är 46 dagar kvar till jag får sommarlov, jippi! Nu har jag preics hoppat ut från duschen, så lyxigt med rinnande vatten haha! Sitter i soffan och inser att jag snart måste börja klä på mig riktiga kläder, men blev så himla seg känner jag. Nä vänner, återkommer väl ikväll när vi kommit hem från mormor och morfar, kram på er!


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards