lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2015

Av Elin - 31 juli 2015 23:04


Hej på er och förlåt för uppdatering i denna sena timme. Det blev så idag helt enkelt. Men nu är jag hemma och ligger i sängen för att försöka sova, men tänkte titta in här lite innan bara. Inatt var en riktig ångestnatt och jag vaknade upp med lika mycket ångest vid 9 och kunde inte somna om. Så jag gick upp, tog en dusch, slappade lite i soffan för att sedan ta en promenad och försöka bli av med det värsta. Elin och jag hade bestämt att vi skulle ses efter lunch, men eftersom mina fötter tog mig till starboparken där jag höll till mycket som barn så träffades vi redan vid typ 12. Följde med henne hem och har varit där hela dagen. Egentligen så har vi inte gjort så mycket, vi spelade lite sims och har mest tittat på film, sedan så har vi nog pratat ganska mycket. Är så glad att jag har Elin som vän och att vår vänskap har blivigt så mycket mer efter Turkiet. Ibland behöver man någon som man bara kan vara hos, utan att känna pressen av att man måste berätta på en gång vad som står på när man säger att allt är så otroligt jobbigt just nu. På kvällen tänkte vi ha ett maraton med tecknade filmer, men vid middagen så blev vi avbrutna av en treåring som hellre ville leka och prata med oss än titta på film, så det var bara att stänga av haha. Men för mig gjorde det ingenting. Det blev som en liten mjukstart inför jobbet på måndag och nu är jag ännu mera taggad att få börja jobba! Tror just nu att jag bara skulle må bra av att få lite rutiner igen och ha fullt upp om dagarna. Med barn så har jag liksom inget val, jag måste vara i nuet precis som de är. Så ikväll har jag busat med en glad kille som ville att jag skulle läsa sagor, köra bilar, borsta hans tänder och läsa lite mer och självklart kolla på allt han kunde göra. Nä vänner, nu är det dags för mig att sova. Är helt galet trött, kram på er!


Knäppis <3


Det blidde bara Lejonkungen som vi såg av dessa ;).


Mys <3


Av Elin - 30 juli 2015 17:46


Hade lite panik igår då jag inte har något som helst inbokat under resten av veckan, klarar verkligen inte av att vara hemma just nu och inte göra någonting. Så idag blev det ett biobesök under förmiddagen tillsammans med Sofi och hennes mamma. Har länge velat se Minionerna så det var den vi satt och skrattade ihop till tillsammans med massa barn och deras föräldarar, vissa gånger skrattade vi så vi grät tror jag haha. Efter bion så följde jag med dem hem lite spontant och så slappade vi hemma hos dem i några timmar. Sofi och jag flummade runt lite blandat med att sitta och inte göra någonting. Nu är jag hemma och har redan panik över morgondagen och helgen. Avskyr att jag inte har någonstans att ta vägen när jag känner så här, önskar att hästarna var hemma så man kunde dra till stallet iallafall...


Av Elin - 29 juli 2015 19:30


Upp som en sol, ned som en pannkaka brukar man säga. Det känns som att luften helt plötsligt har gått ur mig. Plötsligt så fick jag svårt att andas igen.


Ångest. Rädsla. Panik. Tårar.


Känslor som är för stora. För jobbiga. Känslor som jag trodde skulle försvinna av att låta tiden gå, men tvärtom. Känns som jag bryter ihop för minsta lilla sak.



Vill bara försvinna från allt och alla, samtidigt som jag är så otroligt rädd för att vara ensam just nu.


Vart tar man egentligen vägen när man inte vet vart man kan andas normalt? Svara inte på det föresten. Dum fråga.


Tack mina fina vänner som står ut med mig och förlåt om jag förstör er. Ni är guld värda <3.





Av Elin - 29 juli 2015 12:00


Alltså, Herre Jesus säger jag bara! Tisdagarna blir bara bättre och bättre just nu och jag börjar redan känna separationsångest inför det sista programmet den 11 augusti. Vilken dag det var igår! Det började med regn och tråkigt väder, men avslutades med sol tillsammans med skrik, dans och en fantastisk stämning! Om jag tyckte att förra veckan var fantastisk så var gårdagen 100 gånger bättre! Jag, Sofi och Elin åkte in som vanligt så vi var där vid 9 och när vi efter ungefär en timme var insläppta och satt på våra platser så var det bara att börja tagga inför sändningen 10 timmar senare hehe. Tillsammans med veterangänget som satt bakom oss så bjöds det på galenheter, togskratt så tårarna rann, och togskrik som övergick till gapskratt så halva skansen hörde. Men är det något som vi har lärt oss så är det på Allsång på skansen som man kan vara galen på utan att behöva skämmas. Vi tre tjejer har så fruktansvärt kul ihop så det inte är klokt!  


Alcazar var självklart bäst som bara fick hela skansen att dansa och släppa loss, vilket drag alltså! Kan inte riktigt sätta fingret på varför det var så fruktansvärt bra igår, men jag antar att det beror på skönt folk, massor med allsånger och Alcazar som fick igång publiken. Ett stort plus är ju också att jag kan skryta med att jag har haft Tess Merkel i knät också och sjungit tillsammans med henne, Molly Sandén och Viktor Olsson, tur att mickarna inte var på så högt så man hörde hur jag skreksjöng ;). En otroligt bra allsångsdag och när Peter Jöback kom på scenen framåt slutet för att sjunga en discodänga med Andreas så kunde jag knappt hålla tillbaka tårarna. Magiskt! På vägen hem sen så orkade man knappt hålla ögonen öppna, rösten var jättetrött och jag var så svettig efter all dans, all sång, skrik och 13,5 timmar på skansen. Men det var så värt det! Idag är jag inte mig själv av olika anledningar. Kram på er, här kommer en bildbomb!


Av Elin - 28 juli 2015 07:04


God morgon på er snyggingar! Gillar inte riktigt detta väder som är just nu, regn. Men det ska tydligen bara regna nu på morgonen, så vi får hoppas att det stämmer och går över om några timmar. Har precis satt mig ned i soffan med en kopp te för att ladda batterierna samtidigt som jag försöker väcka Elin, vilket inte går så bra hehe. Är ju inte så jättetaggad på att åka in till skansen i detta väder, men det är bara att klä på sig och se glad ut. Vi har ju gjort skyltar och allt till ikväll så det blir nog världens bästa kväll! Nä vänner, nu måste jag försöka fundera ut hur jag ska kunna få med mig alla skyltar och hur jag ska få dem att hålla sig torra. Ha en fantastisk dag, kram på er! Ni tittar väl ikväll?


Av Elin - 27 juli 2015 20:42


God kväll på er vänner. Hoppas att allt är bra med er. Sitter just nu i mitt rum och tittar på Lotta på Liseberg och peppar inför imorgon! Ända sedan Sussie Eriksson sjöng en låt från Grease på skansen förra veckan så har jag, Elin och Sofi varit sugna på att se den, så idag tog vi tag i saken och kollade på Grease hemma hos mig samtidigt som vi fixade med morgondagens allsångsskyltar, typ jordens syggaste Alcazarskylt gjorde vi! Men slänger in bilder på dem imorgon innan jag åker in till skansen. Efter några timmar så skildes vi åt och jag åkte till Vällingby för att möta upp Johanna för en fika. Det var några veckor sedan som vi sågs sist så vi satte oss inne på Waynes och tog en fika och snackade ikapp oss lite. Det är inte ofta som vi ses utanför våra hem och resten av våra familjer så det var riktigt mysigt att ses bara vi. Nä vänner, nu måste jag ut i garaget för att leta reda på lite sopsäckar att ta med till skansen imorgon. Det gäller att skydda allt vi har med oss om regnet börjar ösa ned. Kram på er!


Av Elin - 26 juli 2015 18:26


God kväll på er alla snygga! Efter fyra fantastiska dagar ute i skärgården så är jag nu tillbaka i stan igen. På gott och ont om man säger så. Har verkligen haft det supermysigt ute på landet och dagarna har gått alldeles för fort! Igår på eftermiddagen så blev det nästan kuling ute i skärgården och så regnade det på som bara den, så Elin och jag höll oss inne och roade oss med att spela kort och lägga massa patianter, som inte gick ut någon gång haha. Idag sov vi till 10 ungefär och så har vi bara tagit det lugnt i soffan då vi båda var supertrötta. Vid 15 ungefär så skjutsade mamma över oss till Boda och så åkte vi hem mot stan igen. Har verkligen varit supermysigt att ha Elin med sig ut och jag längtar redan till nästa gång hon följer med!

Hej då landet!


På G hem


Hej då skärgården!


Har varit hemma i ungefär 1,5 timme och känner mig redan riktigt låg och stressad. Öppnade mitt facebook-konto igår kväll och jag ångrar mig nästan redan. Tycker att allt är så jobbigt just nu och jag fattar inte varför det inte går över någon gång. Ibland önskar man att man var 6 år gammal igen och hade en klok vuxen som kramade om en och sa just det man behövde höra. Vet inte hur jag ska få folk att förstå hur jag känner utan att allt låter så extremt töntigt, vet inte ens om jag vill att alla ska förstå eller veta....Skit samma, att mitt humör har och fortfarande går så otroligt mycket upp och ned hela tiden just nu kanske inte går att göra någonting åt. Synd bara att det är så extremt energikrävande! Ikväll gissar jag på att det blir Beck eller Wallander på TV och imorgon är det dags för allsångsförberedelser med Elin och Sofi och sedan en fika med Johanna. Nu ska jag äta choklad, kram på er!

Av Elin - 25 juli 2015 16:00


Hej på er alla snygga. Tog en liten paus härifrån igår då jag har haft fullt upp med massa vänner. I torsdags så var jag och Lisa inne typ hela dagen då det regnade kors och tvärs, vi satt i soffan och kollade på serier, åt typ världens godaste lunch och på kvällen när det sprack upp och blev en fin solig sommarkväll så satt vi ute ett tag och drack rosé, åt marshmallows och dumle samtidigt som vi skrålade ikapp till musikallåtar.


Igår så hade jag först en lugn förmiddag med Lisa innan mamma, lillebror och Elin kom ut. Vi barn skjutsade över Lisa och sedan någon timme senare så kom även Pelles och mina kära barndomsvänner ut med deras båt för att umgås med oss. Det var verkligen en perfekt dag med sol, bad (mitt första dopp i Östersjön för i år, skitkallt!), kortspel, båtturer och framförallt med finaste vännerna. Att ha både Fillan och Bea här och prata gamla barndomsminnen med och att även få ta med Elin ut hit till landet är så otroligt mysigt! På kvällen trotsade vi kylan, klädde på oss varma kläder och så tog vi fem barn båten för att kolla på solnedgången tillsammans, ryser bara jag tänker på det. Så otroligt vackert och mysigt! Senare på kvällen efter en härlig varm dag tillsammans så hade vi lite mys med chips och te och innan Elin och jag tokdäckade i sängarna så tog vi en lång pratstund, fina vän-hon är verkligen som en lillasyster för mig! <3


Idag åkte Fillan och Bea tillbaka hem till sig och Pelle åkte hem till stan efter lunch. Men innan det så passade vi på att njuta av solen uppe på altanen och så tog vi faktiskt ytterligare ett dopp i havet innan alla moln började komma. Ett helmysigt dygn med massor av vänner, det är detta jag älskar med skärgården! Vänner som stannar förbi med båten, kolla på solnedgången ute på fjärden, god mat, kortspel, bad och skratt. Älskar, älskar, älskar! Riktigt Saltkråkanliv! När vi hade vinkat av Fillan, Bea och Pelle så tog Elin och jag en promenad och lämnade sopor och satte oss på allmänna bryggan och chillade ett tag. Mysigt trots lite blåst, men med lite musik och bra sällskap så glöms det bort fort :). Nu har vädret vänt, är kallt och regnigt så vi har faktiskt tänt en brasa och sitter inne i soffan och bara tar det lugnt. Trots ett dygn med många vänner, så är det skönt att det nu bara är Elin, mamma och jag. Nu ska jag gå och vara social med min fina vän mittemot, återkommer imorgon, Kram!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards