lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 maj 2016

Av Elin - 9 maj 2016 19:44


Hej på er fina vänner. Första dagen som sjukskriven idag. Somnade med ångest igår kväll och vaknade med ångest idag. Ångest över att jag missar viktiga saker på jobbet, över att jag vet hur slitsamt det är att alltid vara en man kort och över massa annat. Men jag känner ändå att det är så sjukt skönt att få vila och ta det lugnt och även om jag inte gjort speciellt mycket idag så dunkar det i hela kroppen just nu. Efter helgens intensiva schema så sov jag ut idag. Sov till 10 och så slängde jag i en tvätt innan jag ringde några telefonsamtal. Efter att jag hade hängt upp min tvätt så tog jag bussen mot spånga för att åka hem till mamma och pappa och käka middag och sedan storhandla med mamma. Men på bussen så bokades det in en spontanare hemma hos Fillan. Hon var också hemma i Spånga och hade en ledig dag, så jag passade på att svänga förbi henne och snacka lite, äta lite snacks och sitta i solen. Så grymt härligt, älskar spontans träffar!



Älskade svandammen!


Sommarsnacks och islatte med vaniljglass!


Fick sedan skjuts av Fillan på hennes pakethållare hem till mig, åt middag och uppdaterade mamma och pappa om helgen och sedan åkte mamma och jag och storhandlade. Fick hjälp att packa upp alla varor här hemma och nu har jag precis tagit en kall dusch, så skönt! Lika skönt är det att sitta i soffan och ta det lugnt nu. Blir väl ett avsnitt Criminal minds och sedan sängen. Kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards