lyckopillerelin

Alla inlägg den 15 maj 2016

Av Elin - 15 maj 2016 15:39


Okej, jag lovar. Detta blir det sista inlägget om Eurovision på ett tag. Nu är allt slut och det är bara att återgå till det vanliga. Det har varit som om jag har levt i en dröm denna vecka. En riktig barndomsdröm. Under alla år jag kan minnas så har jag slaviskt följt både melodifestivalen och eurovision och att få uppleva typ musikens OS live har varit så sjukt jäkla mäktigt! Igår var jag och Julia på Tele2 arena på partyt. Biljetterna till globen sålde ju slut på typ 2 timmar, men Julia lyckades fixa biljetter till Tele2 och drog med mig på det och det var nästan lika mäktigt. Att få se Carola live, bara det liksom! Men att vi flera 1000 personer samlades under samma tak och tittade på sändningen på storbildsskärm, hejade och dansade loss tillsammans var så häftigt! Jag slår vad om att vi hördes till Globen! Det var en så himla härlig stämning, man var trevliga mot alla, inget bråk eller något utan poliserna och vakterna kunde lugnt vandra runt och ha trevligt de med. Jag vet att jag har sagt det igen, men det är verkligen under eurovision som man ser hur mycket musiken förenar oss människor oavsett bakgrund! Såg ni finalen? Vilken sjuk rysare det var alltså! Jag röstade ju på både Ryssland och Ukraina, så jag blev glad att en av dem vann iallafall! Efter sändningen så blev det efterfest, tror vi stannade i någon timme och dansade med fans från Ukraina som välkomnade oss till dem nästa år och sedan åkte vi hemåt. Tror vi låg i säng vid 04:30 imorse och sedan stod klockan på 8. Haha, sinnessjukt! Julia var tvungen att åka hem tidigt, men när hon hade gått så gick jag och la mig igen i någon timme. Skulle ju ljuga om jag sa att jag var pigg nu haha.


Heja Sverige!


Klockan 02:00 och några cider i kroppen

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards