lyckopillerelin

Alla inlägg den 25 juni 2016

Av Elin - 25 juni 2016 14:50


Hej på er vackra ni! Idag mår jag bättre än igår kan jag säga. Trodde verkligen att jag skulle åka på en dunderförkylning med feber och hela grejen. Men efter två nätter här ute i skärgården med över 12 timamrs sömn båda nätterna så verkar det som att alla symptom har försvunnit. Skönt!


Midsommarafton igår, vi gjorde inga kransar, så det blev en snapchattkrans jag bjöd på.


Vi hade en väldigt lugn dag igår, eftersom både Pelle och jag var lite risiga så orkade vi väl inte så jättemycket. Vet inte riktigt hur jag fick dagen att gå, kollade på serier, spelade kort, snackade med familjen och ja, typ det. Sillunch blev det iallafall, grillat till middag och jordgubbar till efterrätt, såklart! Vi hade planerat att lägga nät under kvällen, men de måste vi ha slängt för vi hittade inga nät någonstans, synd! Mask hittade vi inte heller, så inte ens meta kunde vi göra!


Däremot så tog vi en sväng med båten runt ön i kvällssolen, spegelblankt vatten och solnedgång, magiskt vackert!


När vi kom hem igen så åt vi jordgubbar så vi mådde illa, sedan gick jag ock la mig då jag var så trött.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards