lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2016

Av Elin - 31 augusti 2016 13:50


Ledsen vänner för att jag inte har uppdaterat er om Berlinresan jag var på över helgen. Vi hade en helt makalös helg tillsammans allihopa! Att resa med vänner och samtidigt få påverka ridsporten är en otrolig föremån. Vi åkte tillsammans fredag kväll och sen åkte vi hem tillsammans måndag kväll. Var verkligen inte pepp att åka från början, men direkt när jag träffade gänget så vände allt och vi hade så kul tillsammans! Jag var så otroligt nervös innan för att jag inte skulle orka med allt och visst var det varit jobbigt, men smärta i kroppen och svullna fötter och ben var så värt det! Det är någonting speciellt med att resa, man lever verkligen i nuet och glömmer snabbt bort allt hemma i vardagen vilket är ganska skönt. Vi hade över 30 grader varm varje dag, vi solade, hade bra möten, åt gott, drack gott, lekte turister och bara hade det så najs! Jag älskade Berlin och jag känner på mig att jag kommer åka dit flera gånger. En helt fantastisk långhelg med världens bästa ridsportsgäng!

Här kommer massa bilder som jag tagit.

Våra möten växlades med att vara både inne och ute

 

   

Vi skålade med apfelsaft till våra gamla styrelsekollegor!

 

Efter häng i parken så gjorde vi oss fina och gick ut och tog ett glas bubbel för att sedan hamna på en mysig italiensk resturang. Sjukt gott och tiden sprang iväg!



På söndagen när allt nästan var stängt så hade vi styrelsemöte mellan 09:00-18:00 för att sedan gå ut och käka middag på ett fastfood-ställe, älskar att kvittot blev så långt på nästan alla ställen vi var på haha! Senare på kvällen gick hälften av oss på promenad i 1,5 timme för att upptäcka Berlin mer, supermysigt!


På måndag morgon började vi tidigt med möte och sedan lekte vi turister resten av dagen. Besökte bland annat Checkpoint Charlie och en chokladbutik där vi även käkade lunch, åt nog jordens godaste kantarellsallad med choklad i!


Vi tog en taxi tillbaka till hotellet, hämtade ut våra väskor, packade om lite och sedan taxi in till flygplatsen.

Hej då Berlin!


Sjukt nöjd tjej efter en intensiv men megakul helg!

Av Elin - 30 augusti 2016 19:15


Jag måste bara få skriva ett inlägg till om Allsång på Skansen! Några dagar efter avsnitt 7 så vaknade jag av en rolig nyhet, min kusin hade skickat en bild från facebook där en bygghandel hade fått syn på mig och Sofi i TV-rutan samma tisdag. Sofi hade en tröja på sig där det stod 100% proffs på vilket blev lite ofrivillig reklam i TV-rutan för just detta företag, då de blev så lyckliga för reklamen så skickade de in 10 000 kronor till Radiohjälpen och la upp detta på Facebook.


Så här såg det ut:





Sofi och jag blev helt lyriska och tyckte att detta var så sjukt coolt av de att uppmärksamma detta. Ni ska inte tro att det har tagit slut än haha. Förra måndagen fick även Sofi ett paket med en T-shirt med samma motiv som hennes tröja till mig, en medalj till Sofi och ett roligt formulerat brev till oss. Hur sjuk är inte det?! Snacka om att göra sig synliga och samtidigt göra oss glada och tackar för reklamen genom att skänka pengar till Radiohjälpen och paket till oss!

Hur snygga är vi inte!


Kanske ska vi inte bara titulera oss själva som Allsångsproffs, utan nu även reklamproffs haha!

Av Elin - 26 augusti 2016 15:30



Eller nja, snart iallafall! Efter några timmar på jobbet under förmiddagen så åkte jag hem och vilade. Tänk att man blir lika slut i huvudet efter en planeringsdag som efter en vanlig dag när barnen är på förskolan. Väl hemma iallafall så satte jag igång med att packa resväskan. Har velat fram och tillbaka hur mycket jag vill ha med mig och vilken väska jag ska ta + så tror jag hatt jag har packat om sisådar 5,6 gånger bara idag. Vissa dagar har jag inga problem att packa, medan andra dagar är det helt omöjligt. Jag landade iallafall i beslutet att ta den lilla väskan och känner att jag är ganska så nöjd med det valet, det västa som kan hända är att jag får checka in ena väskan på hemvägen om jag vill köpa något speciellt och den blir för tung. Har jag förresten ens nämnt vart jag ska?! Tillsammans med CUS-gänget (typ världens bästa ridsportsgäng) så ska vi åka till Berlin och ha möte/kick off. Har sett att det ska bli över 30 grader varmt också vilket låter härligt! Är sjukt nervös över att jag inte ska orka med i tempot, men på något sätt så löser det sig nog också. Nä vänner, nu ska jag titta på ett avsnitt Grey´s innan det är dags för mig att åka mot arlanda, kramkram!




Av Elin - 25 augusti 2016 16:37


Åh vad skönt att sitta på balkongen just nu med ett glas iste och Grey´s på datorn. Det känns lite som att jag inte har hunnit komma till ro förs vid 20,21 varje kväll denna vecka men nu är klockan inte ens 17 och jag sitter redan och tar det lugnt, så skönt! Jag vet att det är några mejl som jag måste skicka iväg, men jag ska försöka få iväg dem under helgen när jag ändå ska vara fullt insatt i ridsporten. Idag på jobbet känns det som att jag bara hann sitta i ett möte och fixa mat, sedan slutade jag. Två timmar känns både bra och dåligt efter en vecka. Bra då jag märker att jag är helt slut efter två timmar, men tråkigt då jag inte riktigt kan hänga med och lära känna alla mina nya barn på avdelningen. Idag efter jobbet så åkte jag iallafall vidare till Mall of scandinavia för en lunchdejt med Vånkan. Vi har nog inte sets på två, tre månader så det var dags nu! Självklart så åt vi lunch på vårat våffelställe som vi båda har kommit att älska! Efter några timmars prat, mat och lite shopping så skildes vi åt. Kom hem för några timmar sedan och har packat lite inför helgen och slängt in en tvätt i maskinen. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt! Imorgon börjar jag jobba tidigt så ska försöka komma i säng i en bra tid ikväll också, vilket ibland är svårt! Nu vänner, dags för ytterligare ett avsnitt av Grey´s!

Lyxlunch!

Av Elin - 24 augusti 2016 19:11


God kväll på er! Känns som att jag vill berätta så himla mycket just nu, men jag tar en sak i taget tror jag. Har varit helt slut denna vecka när jag kommit hem efter jobbet och sen har timmarna bara flugit förbi så har helt enkelt inte orkat titta in här. Igår började jag känna mig lite risig, vilket kanske inte är så konstigt då jag snart jobbat en vecka. Igår när Sofi varit här så blev jag upphämtad av mamma och sedan åkte vi mot karolinska för ett besök hos neurologen. Gjorde en MR innan sommaren av olika anledninger och tydligen så hade de sätt något på bilderna så de ville kalla in mig på ett besök. Nervositeten kring detta har verkligen gått upp och ned för mig i sommar så det var skönt att åka dit och få det förklarat vad de hade sett, tydligen så var det inte någon stor fara iallafall, skönt! Dock så fick jag panik av väntrummet och blev apnervös när jag väl satt där.


Idag hade jag svårt att ta mig upp ur sängen när klockan ringde, men lyckades på något konstigt vänster komma upp och komma i tid till jobbet. Jobbade mina två timmar trots en sjuk värk i kroppen idag och tog mig sedan hem för att vila i några timmar innan det var dags att åka iväg igen.

En eftermiddagsfika hann jag med efter lunchen iallafall!


Efter att Pelle hade varit här och hjälpt mig att fixa ihop en IKEAmöbel så åkte jag in mot södersjukhuset/Olmed för att gå på ett litet efterbesök för benprotesen och få den lite fixad så jag kan börja använda den på heltid. Det blev ca 50 minuter där för att diskutera och fixa, sedan åkte jag hem och fortsatte att plocka lite här hemma.

Sjukt nöjd med kosmetiken på detta ben, man kan knappt se vilket som är fejk!


NU, äntligen! Sitter jag ute på balkongen med musik och äter lite middag, har ont precis överallt och vill typ gå och sova nu då jag har så otroligt ont i huvudet. Men känner att klockan inte riktigt är läggdags än, så jag tänkte titta lite på Grey´s och framför allt VILA!


Har satt upp dessa snygga tavlor inne i klädkammaren idag, sjukt nöjd!


Nä vänner, ciao!

Av Elin - 23 augusti 2016 16:04


Idag när jag stod på förskolegården så lyckades jag titta på klockan när den exakt slog 10:00. Sommar, tisdag och 10:00 betyder ju bara en sak för mig-allsång på skansen! Så när jag tittade på klockan i morse så högg det till lite i hjärtat då det är slut för i år. Efter jobbet så kom Sofi hit med lunch och vi började kolla igenom alla skyltar vi haft under åren, spelade in en favorit i repris med bloopers och packade tillsist ihop allt i två IKEAkassar och gick ned till källaren och lämnade allt som har med allsång att göra där. Nu är det verkligen slut, på riktigt! Det känns fortfarande tungt men jag vet att med tiden så kommer det gå över, det är ju trots allt mindre än ett år kvar till premiären 2017! Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes vemodigt att låsa in alla grejer i källaren. 


Ni vet när man är sådär fantastiskt lycklig. När man inte kan sluta le, när det känns som om man håller på att spricka av glädje och det pirrar i hela kroppen. När man vill stanna tiden och leva i detta lyckorus för evigt. Så känns det varje allsångstisdag. Så kommer det alltid att kännas. Därför är det så otroligt svårt att ta sig ur denna bubbla som man lever i under 8 tisdagar i rad på sommaren.


Jag är så tacksam för alla fantastiska minnen jag har av allsångssommaren 2016!

 


Allt nedpackat, längtar redan till sommaren 2017

Av Elin - 21 augusti 2016 19:22


God kväll på er fina ni. Hoppas att ni har haft en bra söndag, själv tycker jag att denna dag har gått alldeles för fort! Är sjukt seg oxå då jag sovit ganska dåligt under natten. Vaknade vid 4 och kunde inte somna om, sedan vaknade jag vid 9 och kunde inte soimna om, så då gav jag upp med sömnen. Lär väl krasha i sängen ganska så tidigt ikväll med andra ord :). Under förmiddagen så tittade jag lite på Grey´s anatomy och sedan hoppade jag in i duschen och satte på hög musik och gjorde mig i ordning för att åka till mormor och morfar. Min älskade släkting från USA har spenderat några dagar här i Sverige och bodde nu hemma hos mormor och morfar, så mamma, jag och Pelle åkte dit för att få träffa henne en stund, har verkligen saknat henne! Ännu bättre blev det när min ena kusin med familj kom över också så man fick leka lite med barn! Man får abstinens när man inte träffar småbarn så ofta kan jag säga, självklart så slutade det ju med att jag hamnade på golvet bland leksakerna och barn medans alla andra satt vid bordet och pratade ikapp haha. Men vad gör det, jag kan gärna offra mig för att vara lektant varje gång hihi! Kom väl hem för en timme sedan kanske och nu är det dags att titta på Grey´s igen, kramkram!

 

Hur söt får man bli?! :D 

Av Elin - 20 augusti 2016 15:48


Hej på er alla snyggingar där ute! Ska jag vara helt ärlig varför jag inte tittat in här tidigare är för att jag har varit så sjukt slut de senaste dagarna, varför får ni snart veta! Det har hänt mycket de senaste dagarna känns det som, men vi börjar med i onsdags. Sov ju kvar hos Sofi efter Allsångsfinalen i tisdags då jag inte ville vara själv och inte ha något att göra under hela onsdagen, så jag stannade kvar och vi sov ända till 10:30! Antar att båda var helt slut efter allsången haha. Vi tog det lugnt under dagen och passade på att färga mitt hår. Färgade det ju i mitten av maj, men det har redan gått ur och jag trivs med mörkbrunt hår, så det blev det! Är jättenöjd! Inser nu när jag skriver detta att jag inte har någon före och efter-bild, men jag har en undertiden-bild haha!

Snygging haha


I torsdag stod klockan på 07:30 och vet ni vad jag skulle göra? Börja jobba! Har inte jobbat sedan i början av maj då jag varit heltidssjukskriven, men nu så har jag börjat lite smått så jobbar 25%. Är på jobbet varje dag mellan 9-11, skittråkigt att bara jobba i två timmar men skönt att få komma tillbaka och få krama massa glada barn igen! Var helt slut efter två timmar på jobbet på torsdagen så jag somnade på soffan på eftermiddagen haha. Igår stannade jag kvar en timme extra på jobbet och passade på att äta tillsammans med barnen, men det blev ju på min fritid om man säger så.

Bild från den sista dagen jag jobbade innan sjukskrivningen.


Igårkväll fick jag något tokryck och höll på att fixa i lägenheten sent på kvällen. Typ sotera kläder i färgordning i klädkammaren, ändrade helt om i min byrå med smink, kläder och allt sådant oxå, sedan blev klockan så mycket så jag vågade inte fortsätta att väsnas, kollade på fotbollen och sedan gick jag och la mig. Idag gick jag upp vid 10 och satte nästan direkt igång med att fortsätta fixa här hemma. Typ fixade bokhyllan och sortera böcker (bland det bästa som finns!) Efter lunchen tog jag en tur genom Vällingby och kollade lite i affärer och köpte lite saker jag behövde och nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt, det mesta är liksom fixat nu :). Känner att jag knappt kan hålla ögonen öppna så jag måste nog avsluta detta nu innan jag somnar här i soffan.


Ciao hörni, återkommer imorgon!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards