lyckopillerelin

Alla inlägg den 26 september 2016

Av Elin - 26 september 2016 20:48


God kväll på er fina ni! Nu är veckan igång och det kändes redan klockan nio imorse när jag fick börja med ett spontanmöte på jobbet några minuter innan jag började. Just nu är det väldigt blandade känslor kring att jag ska gå på heltidssjukskrivning igen under hela oktober, det känns liksom som om jag precis har börjat komma in i jobbet igen. Men jag tror nog samtidigt att det är bra för mig att gå denna REHAB-månad på smärtkliniken, försöker att ta en dag i taget, men ibland är det svårt. Idag gick iallafall två timmar på jobbet sjukt fort och det kändes som att jag precis sa godmorgon när jag skulle säga hej då haha. Gick runt lite i Vällingby, fixade lite här hemma och strax innan middag så mötte jag upp Fillan som skulle komma hit på middag. Vi har inte sets på några månader så det var verkligen dags nu! Vi bestämde detta spontant i gårkväll och jag älskar sånna här spontana middagsbjudningar! Det blev pasta med kyckling och så lyxade vi till det med varsitt glas vin också, då kändes det nästan som att helgen var en dag längre haha. Nu sitter jag i soffan efter att ha fixat köket och tänt ljus och ska väl försöka gå och sova strax, är sjukt trött! Imorgon blir det nog jobb och en fixardag här hemma. Hörs då, kram!

Mitt hungriga middagssällskap hihi <3


Jag fick bli kocken, med nöje! ;)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards