lyckopillerelin

Alla inlägg den 5 april 2017

Av Elin - 5 april 2017 22:32


Yes, nu är jag hemma och ska alldeles strax släcka lampan för att sova. Det har varit en tung dag + att jag har börjat känna av halsont och huvudvärk, hoppas på att det är stress eller något annat, har verkligen inte tid och lust att bli sjuk! Under kvällen så har jag befunnit mig på Rival för en inspirerande föreläsning med Aron Andersson. Har aldrig lyssnat på honom tidigare, men följer honom flitigt på sociala medier. Det var ett tag sedan som jag såg att denna föreläsning låg ute, men bestämde mig ganska så sent att jag ville gå. Jag ångrar inte en sekund att jag gick för fy bubblan vad bra han var, ÄR! Massa skratt, lite tårar och massa inspiration om allt vad gäller livet. Det var mycket som jag tidigare hört och kände att "det där vet jag redan", men det var också mycket nytt som gav mer pepp och saker som jag känner att jag kan använda mig av både på jobb, ridsport och privat. Älskar arbetssätt som jag kan använda i fler områden, två flugor i en smäll liksom haha.

Som sista låt innan det började så spelade de Carola också, kunde ju liksom inte ha börjat bättre haha!


"Begränsad rill framgång" var kvällens ledord.


Andra delen av föreläsningen började med att Aron delade ut en check till barncancerfonden. 6 792 723 kr har han samlat ihop, helt galet mycket pengar!


Strax efter 21 så tackade han för sig och jag åkte hem, nöjd med kvällen. Nu ska jag ta en ipren och släcka lampan, natti natti!



Av Elin - 5 april 2017 17:16


Hej på er så här i farten! Har nyss kommit hem från jobbet och är fortfarande fast i det i huvudet. Det har varit en ganska så tuff eftermiddag idag. Men annars så har det varit en bra jobbdag bortsett från att den har gått i ett exakt från start! Är helt slut i huvudet, känner också att jag är alldeles för ambitiös då jag jobbat över två av tre dagar denna vecka som är första heltidsveckan, samtidigt som det känns som att jag fortfarande inte räcker till och ibland inte gör något bra jobb. Ja ni hör ju, massa tankar som snurrar! Känns iallafall bra att jag kommit hem nu iallafall. Just nu sitter jag och äter middag lite snabbt då jag om 30 minuter ska vidare in mot Rival för att gå på en föreläsning. Hade först tänkt att strunta i den när jag gick från jobbet, men då jag vet att det är en inspirationsföreläsning och jag känner mig ganska så oinspirerad i livet just nu så kanske det är bra att jag går haha. Nä vänner, måste koncentrera mig på maten nu, ciao!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards