lyckopillerelin

Alla inlägg den 17 maj 2017

Av Elin - 17 maj 2017 18:20


Hej på er vänner! Alltså, vilken PMS jag har denna vecka, helt sjukt! Känner att jag brusar upp för ingenting och gråter för allt haha. Det känns också som att denna vecka har varit sjukt lång och jag var trött redan i måndags liksom, ser så otroligt mycket fram emot helgen! Men idag då, vanlig jobbdag på jobbet, eller nästan iallafall. På grund av dagens trista väder så har vi inte varit ute idag vilket också märktes på hur kroppen mådde, ingen friskluft liksom som man ändå är van vid att få på jobbet. Men det blev vattenlek med barnen i förmiddags iallafall och ungefär mellan 13:00-16:00 så har jag stressat gärnet för att hinna med allt. Att jobba i ett hus med många avdelningar och mycket personal gör att det ibland blir lite för mycket åsikter och planering och kommunikation blir då tyvärr lidande. Men som alltid så löser ju sig det mesta och det gjorde det även idag. Mellan 16-17:30 så var jag på föreläsning om relflektion och liknande. SÅ dålig föreläsning, tror nästan att det var en av de sämsta föreläsningarna jag varit på. Får man säga så? Haha nä, det var mycket som man redan innan har hört om så många gånger och föreläsaren var inte så jätteduktig på att fånga publiken. Jag kände att det var slöseri med min tid att sitta där, då hade jag hellre varit i barngrupp för att just få MER underlag för reflektionen! Dokumentation kan man aldrig få för mycket av enligt mig :).


Nu har jag kommit hem, orkade inte laga mat så köpte med mig Sovlaki hem och ska snart förflytta mig till soffan när jag ätit klart. Blir Criminal minds och lite ridsportsjobb under kvällen. Imorgon blir det en lång dag på jobbet så det kanske blir tidig sänggång ikväll till och med :). Hej så länge!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards