lyckopillerelin

Alla inlägg den 25 maj 2017

Av Elin - 25 maj 2017 21:43


Sådär, nu är jag hemma igen och ska försöka varva ned lite innan sängen kallar.


Som jag skrev tidigare så sprang tiden iväg lite grann på eftermiddagen och jag hann inte riktigt med allt som jag skulle hinna med idag. Det här med att disponera tiden är inte så lätt ibland :). Nu under kvällen så har jag iallafall tillbringat tiden inne i stan. Jag fick biobiljetter av min mäklare för ett tag sedan som tack för köpet för ett år sedan och jag lovade att bjuda med Sara, sagt och gjort. Vi möttes vid 16 och så käkade vi middag på uteserveringen precis vid kungshallen, mysigt värre!

För mig så blev det nudlar och kyckling!


Efteråt så gick vi en liten runda vid hötorget för att sedan gå in till Sergel för bio. Det blev den otecknade Skönheten och odjuret, så fantastisk bra! Jag var rädd för att jag bara skulle se Emma Watson som Hermione från Harry Potter (som spelade Belle i denna film) men inte alls, klart jag tänkte på det men det störde inte alls. Det var mycket nytt men såklart så var det mesta från den tecknade. Jag älskade den iallafall, så vacker på alla sätt. Ett tag så tittade jag och Sara på varandra och började skratta då båda storgrät samtidigt haha. När den var slut så ville jag bara sitta kvar och se den igen. Har ni inte sett den, så gör det för guds skull!


Det har varit så mysigt ikväll, vi kom fram till att det måste varit ett år sedan ganska så exakt som vi sågs bara Sara och jag. Under året så har vi ju setts massor, men då med familj eller barn eller hela köret, så det var verkligen dags för oss att ses igen bara vi. Hur mysigt som helst och jag längtar redan till nästa gång vi ses så här, inte för att jag inte vill ses när barn eller familj är med, men det är också viktigt att vi vårdar vår vänskapsrelation så det inte bara blir någon slags familjerelation. Är så glad att jag har Sara i mitt liv!

<3

Av Elin - 25 maj 2017 15:54


Vänner! Jag är ledsen att jag inte tittat in tidigare, hade så himla mycket planerat men vissa saker tig längre tid än väntat och helt plötsligt så var jag tvungen att avbryta allt för att nu vara på väg till stan för bio. Hörs ikväll, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards