lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 29 april 2018

Kryssningshelg-bildbomb!

Av Elin - 29 april 2018 17:12


Heeeeej på er vänner, nu är jag hemma och är redo för att uppdatera er om det senaste dygnet!


För några veckor sedan så hörde Jeppe av sig och frågade om jag ville hänga med på kryssning. Han ville bjuda mig av olika skäl och vi lyckades tillslut få till två dagar när det passade för oss båda. Åkte alltså in till stan på eftermiddagen igår så jag var på plats vid terminalen strax efter 16:30, När Jeppe hade kommit så gick vi ombord på en gång då det var mycket köer som kunde ta tid, men allt gick bra och en timme senare ungefär så var vi på plats i hytten.


Älskade Skansen är i bakgrunden också!



 

Skepp och hoj, så pepp!


Stop and smile stod det strax innan vi gick ifrån och så knäpptes det ett superfint kort på oss!


Vi chillade lite i hytten ett tag och vid 18 så började vi åka mot Finland, vi hade en perfekt hytt enligt oss båda då Jeppe hade fixat en fönsterhytt :).

En människa verkar ha blivit ihjälklämd innan vi kom in! Hehehehe :).


När vi hade börjat röra oss så gick vi runt lite för att hitta något ställe att käka något lätt på, vi hade inte middagstid förs 20:30 så vi var tvugna att stilla hungern lite tills dess. Vi fastnade på Bottega Prosecco Bar där vi delade på en charkbricka och varsitt glas bubbel. Alltså, jesus vad gott det var!!


M m m!

 

När vi hade suttit och njutit ett bra tag så gick vi ned till hytten, bytte om lite och sedan gick vi upp på däck för att kolla lite på utsikten för att tillsist gå och äta lite middag!

Det blåste lite hehe.


Förrätt


Varmrätt


Efterrätt


När vi var mätta och belåtna så gick vi mot Etage där det var fest hela natten lång! Jan Johansen var bland annat där och underhöll oss. Det var iallafall en helt sjukt bra kväll med massa gott att dricka, trevliga möten med människor och dans och sång enda till klockan 5 på morgonen då vi gick och la oss hehe! Då var vi båda helt slut efter att ha slagit klackarna i taget ett bra tag.

 

Trött men glad tjej :).


Idag sov vi till kanske 11 eller nått tror jag, var sjukt trött, kroppen var bra sliten men jag mådde ändå bättre än vad jag förväntade mig vilket var skönt. Vi tog det lugnt och när vi var redo för att gå och äta så gick vi ned till buffén för att äta lite brunch. Sjukt gott efter all alkohol under natten hehe.


Resterande av tiden på båten spenderade vi inne i taxfreen och på Etage där det även idag bjöds på bra musik, men idag drack vi bara cola haha.

Älskar dessa bubbelflaskor!



Vid 15:15 så ta vi till i Stockholm igen och det var dags att lämna båten...

Älskade Solliden igen <3.


Det har verkligen varit en GRYM helg och jag är så glad att Jeppe valde att bjuda just mig. Även om jag nu är trött som ett gnu och har ont exakt överallt i kroppen efter all dans och för lite sömn så är det så värt det! Den senaste tiden har jag verkligen känt mig som en pensionär många gånger då jag inte orkar lika mycket som förr och så, men det känns lite skönt att jag fortfarande har min ungdom kvar efter denna helg om jag ska vara ärlig haha. Nä, nu är jag supersugen på att åka mer på kryssning, vi får se när det blir!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards