lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 27 juni 2018

Allsångspremiär 2018.

Av Elin - 27 juni 2018 15:11



Hej på er vänner, nu kommer inlägget om gårdagens allsångsdag och vilken dag det var!

Kom tidigare än vad jag först planerat på morgonen och åkte hem senare än vad jag trott. Vet inte riktigt vad som var värt vad, men en fantastisk dag blev det iallafall! Kom dit vid 07:30 ungefär och då var det bara att krama om gänget och tagga till. Vi lyssnade på allsånger, dansade, sjöng, skrattade, vilade och massa mer saker innan det var dags för öppning klockan 10:00.

Flaggan på väg upp!


Dansuppvärmning haha!


Klockan 10 var det äntligen dags och kosläppet (som Sanna själv kallar det för) började haha. Väl uppe och alla på plats så fortsatte dagen bara med ännu mera sång, dans, skrattanfall, tjoande och allt möjligt. Det händer ju så mycket på en dag med allsångsfamiljen så går ju inte att skriva om allt haha. Perfekt väder var det också, inte gassande sol eller fruktansvärt kallt, utan precis lagom (dock farligt då jag typ har bränt både ansikte och axlar hehe). Fick en liten dipp på eftermiddagen då jag kände att jag var helt skakis på något sätt, hade både ätit och druckit bra så kunde inte riktigt förstå varför, men det gick över efter ett tag vilket var skönt. Ont hade jag igår också, vet inte varför men kände av det lite till och från, så jobbigt när jag inte riktigt varför och när smärtan kommer, vet liksom inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Men men, sånt är livet ibland och det glöms bort när man har roligt :).


Helt ok artister var det också. Kul med lite mer välkända till några som inte riktigt är så stora än.


Isa och Elle var på plats och dansade lite, så söta tjejer!


Jireel, sett honom tidigare där men denna gång var han själv. Vi skrattade gott åt hans låttext haha.


Shirin. Nya upptäckten och favoriten blev denna brud som jag totalt föll för, vilken röst alltså, sjukt lik Adeles röst också!!


Shirley Clamp kom tillbaka, äntligen! Hon bjöd i webbsändningen på två av hennes bästa mellolåtar och jäklar vilket drag det blev!

  

Peter, Peter, Peter. Jag menar, hur bra kan man vara? Så fantastisk bra, men det bästa var nog när han sjöng "Stockholm inatt" på webbsändningen. ÄLSKAR den låten och jag ser allt framför mig när han sjunger, en av de bästa sommarlåtarna enligt mig! Föll till och med en lite tårar på kinden under webbsändningen när han sjöng denna låt, allt var så perfekt!


Fem minuter innan sändning så märkte man att publiken var så med och sedan var det bara att köra rätt in i kaklet och herregud vad kul vi hade!!

Hela gänget!


Alltså, tillåt mig att skratta åt dessa brudar-HA HA HA HA! "För vi har bara, regn hos mig"  NOOOT!


Jag och luftballonger på sommaren haha, så vackert!


Stannade kvar efteråt till typ 22:30 för att jag inte ville missa Peter Jöback och Shirley Clamp, så jag väntade in i det sista på bild och autograf, men så värt att få gå hem ännu lyckligare hihi!


Imorse efter mindre än 5 timmars sömn så var jag riktigt allsångsbakis! Trodde nästan att jag var sjuk först haha! Nu är det dock lite bättre, har fortfarande ont i kroppen och är trött, men huvudet och halsen känns bättre :). Jag har fortfarande inte riktigt smält att sommaren verkligen är här igen, så overkligt på något sätt och jag vill aldrig att den tar slut! Men nu lever vi i nuet! 14 timmar på Skansen igår med andra ord och det känns idag som sagt haha, nästa vecka blir jag nog inte lika sen hem!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards