lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 4 juli 2018

Bästa allsångstisdagen!

Av Elin - 4 juli 2018 17:20


Nu hörni så kommer uppdateringen om gårdagens allsångsdag. Alltså jäklar i min lilla låda vilken dag det var på Skansen!


Att det skulle bli en bra dag visste jag redan innan, men att det skulle bli så här bra hade jag knappt vågat drömma om! Tror baskemig att denna allsångstisdag är en av de bästa som jag varit med om någonsin! Så otroligt mycket skrik, sång, dans och skratt så jag idag vaknade upp typ utan röst och träningsvärk haha! Vet knappt vart jag ska börja känner jag, men smartast är väl att börja från början. Hade Sofi med mig, äntligen! Vi möttes vid Odenplan och så kom vi till Skansen strax efter 8 på morgonen. Det blev lite allsånger, uppsnack och massa fniss innan klockan slog 10 och de öppnade!


  Tryck på play om ni vill höra hur det kan låta utanför skansen innan öppning på tisdagar haha!


Armen åker av som vanligt så den kan passa plats åt oss hehe.


Jag var apnervös att vi inte skulle få de platser som vi brukar ha, men med hjälp av snälla personer omkring oss så löste sig allt väldigt smidigt hihi.Väl uppe på våra platser så var det bara dags att sätta igång att öva allsånger och lyssna på massa soundcheck med alla artister.

Älskade Sanna <3.


Linda Pira


GES


Sarah Dawn Finer <3.

 


Lill-Babs medley


Vid 16 så var det dags att följa fotbollen. Vi hade pyntat och förberett oss under dagen, tyvärr kunde jag inte se matchen, men med Lizen och Rosie och andra dela av allsångsgänget så fick vi bra med uppdateringar ändå hihi.


Samtidigt i första halvlek så fick vi hjälpa kommunikationsavdelningen med lite nya foton på allsångspubliken. De har fått ta bort ALLA publikbilder efter nya lagen så de ville ta lite nya. Vi får se om man syns på någon bild sen hehehe. Dock så var det ju mitt i matchen och lite ostrukturerat, men efter ett tag blev vi klara och kunde förbereda oss på genrep.

 

Tryck på play så kan ni se hur det såg ut. Älskar att Lizen och Rosie tittar på matchen samtidigt, här snackar vi multitasking haha!


Genrepet var superkul, de höll på överraskningen som vi redan listat ut, Sverige vann matchen mitt i genrepet, GES kom ut försent för de fastnade framför fotbollen och massa annat roligt hände haha! Klockan 20:00 så var det äntligen dags för direktsändning och jäklar vilken timme det blev! Så mycket bra musik, GES som sjöng när vi gräver guld i USA och alla är överlyckliga för fotbollen och framför allt så väntades det en helt fantastisk överraskning! Vi hade redan förra veckan börjat prata om att det kanske finns någon chans att alla programledare skulle komma när det var jubileumsår (det fick vi reda på på artistsläppet att det skulle firas). Under hela dagen igår så gick tankarna och teorierna och när vi insåg vilka allsånger som var med under sändningen, när genrepet var lite annorlunda och att några fåglar knappt ville viska någonting i våra öron så sa vi bestämt att "De kommer, allihopa!" Men trots det så var det ju helt förbaskat magiskt att se detta live även om vi hade räknat ut det i förväg!

Självklart Sverige-pyntade!


Alltså <333333


Sanna var så sjukt snygg under sändningen!


Men vackrast av dem alla var Sarah Dawn Finer! När hon klev ut på scenen under genrepet med denna klänning så skrek jag till rejält för att hon var så vacker haha!

 


Sändningen drog över lite, jag tog slut under webbsändningen och började bli riktigt trött! Har ju haft ont i halsen i några dagar nu och efter allt skrik och sång igår så var halsen väldigt trött efter TV-sändningen. Men jag stannade kvar för att få lite autografer och så. GES missade vi tyvärr, Sanna fick vi en pratstund med och även Måns hihi. Sedan så åkte jag hem väldigt trött men så lycklig!

Åhhh, blir nästan avundsjuk på mig själv hihi!


En galen dag alltså, allt som hände under dagen kändes som att det kunde hända under en hel vecka haha. Jag minns att jag kollade på Sofi under ett rep och sa att jag var så himla lycklig. Jag levde verkligen i nuet så jag till och med glömde att ta min medicin på kvällen! Att på två år som jag käkat medicin och sedan glömma tabletterna helt för första gången kanske säger lite om vad mycket som hände under kvällen haha.


NU ska jag laga lite middag :).

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards