lyckopillerelin

Alla inlägg den 8 februari 2018

Av Elin - 8 februari 2018 21:58


Hej på er vänner, ledsen för sent inlägg, men har pratat med Elin ett tag och så behövde jag göra lite annat innan jag satte mig ned för att skriva här.


Direkt efter jobbet så åkte jag till Stockholmskanslit för att ha en workshop med ett gäng engagerade ungdomar inom ridsporten i distriktet. Eftersom jag hade min tidiga dag på jobbet så lyckades jag även att komma en bra bit innan vilket var skönt, då kunde tekniken krångla, jag kunde stämma av med en av våra kanslister och lite annat.

Haha, det här med teknik är ju en bra sak när man väl förstår sig på den och när den fungerar som den ska!


Vid 18:30 så hade vi ett tappert gäng på 7 personer som hade kommit. Denna workshopen var inriktad på Trygg i stallet-lådan som CUS gav ut för några år sedan. Så ikväll var jag där som CUSare och pratade om syftet, bakgrunden och så fick de framför allt utbyta erfarenheter och ideér med varandra, samt att prova lite övningar ur lådan. Det känns ju som att man kan stå och prata och diskutera hur länge som helst om detta ämne, men jag hade bara 1,5 timme på mig att få in allt som jag ville säga och göra. Tyckte ändå att det gick väldigt bra och det kändes som att alla gick därifrån med mer pepp och ideér. Mission completed med andra ord! Det som är kul är ju att jag också går ifrån sånna här tillfällen mer peppad och glad. Det är verkligen SÅ kul att få träffa engagerade i ridsporten oavsett vilken nivå!

Heja ridsporten!!


Nu så måste jag sova, imorgon är det jobb och sedan ridning som står på schemat. Natti natti!


Av Elin - 8 februari 2018 16:15


Yes, om igår då. Detta inlägg är tidsinställt då jag förmodligen vid denna tid är på väg till kanslit för Stockholms ridsportsförbund för att ha en kurs. Men mer om det senare när jag kommit hem, nu var det om igår jag skulle skriva!


Det var alltså dags för Jesper och mig att åka in till Cirkus för att gå på stand up med Johan Glans. Jag är ju lite småkär i honom och efter hans roll som Bosse i Livet är en schlager för några år sedan så blev det inte bättre. Kan sitta i timmar och kolla på youtubeklipp där han är med och ledsnar aldrig! Jag hade ju ärligt talat helt glömt bort när jag köpte dessa biljetter, men glad är jag att jag gjorde det för jäklar vad bra han är!



Vi fick vänta lite innan det var dags och vi blev även uppvärmd av en gästkomiker som jag tror att vi kommer att se mycket av i framtiden. Vågade skämt, men roliga och vi i publiken skrattade självklart, så det blev en bra uppvärmning med andra ord.



Ca 20 min försenad så kom äntligen Johan och drog igång allt! Älskar alla hans sidospår, älskar hans kroppsspråk och älskar att han är spontan men ändå inte. Han har något speciellt och jag skrattade ibland så jag fick ta fram mina näsdukar och torka ögonen för tårarna rann så mycket haha! Det där att "tiden går fort när man har roligt" stämmer verkligen! Tror han höll på i 90 minuter, men det kändes som 15 minuter.

Han avslutade allt med ett extranummer om Stockholm i paljettskjorta, så roligt haha!


När allt var slut och vi hade väntat på att alla nästan alla skulle gå så gick vi en snabbis förbi vårt älskade skansen! Kunde ha stått där i timmar kändes det som!


Tror att jag gick och la mig vid 00:30 inatt och sedan ringde klockan vid 7, gissa om jag var trött haha!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards