lyckopillerelin

Alla inlägg den 7 maj 2018

Av Elin - 7 maj 2018 19:33


Favoritställen att handla inredning: Jag har insett mer och mer att jag handlar det mesta på Mio nu förtiden, i alla fall när det gäller möbler. Annars så blir det nog mest typ H&M home, Jotex, Zara home och liknande affärer.


Favoritställe att handla kläder på: H&M där med tror jag, Gina tricot handlar jag ibland på och så brukar jag hitta massa nya och fina kläder på typ Nakd, Zalando och andra liknande nätbutiker.


Favorit att träna: Jag tränar mycket styrka på enkla sätt och det är nog favoriten just nu, typ mage och armar.


Favoritsak att göra: Oj, beror ju helt på vilket humör jag är på. Men något som jag aldrig ledsnar på är ju att gå på konserter!


När det kommer till städning: Dammsuga, alltså ljudet av att typ grus sugs upp, så befriande på något sätt haha. Annars är ju jag en sån där person som ständigt går och småplockar hela tiden.


Favoritprodukt till håret: Amika dryschampoo, fick en liten provflaska av det i min Glossybox för någon månad sedan och jag älskar den! Har till och med köpt en större flaska då jag gillade den så mycket. Luktar sinnessjukt gott och det ger håret en lyster och bra volym trots att man egentligen borde tvätta det haha.


Favoritprodukt att alltid ha med i väskan: Lipsyl! Framför allt Carmex, älskar det märket!


Favoritprogram på TV: Hmmm, jag tittar ju inte så mycket på TV längre, men när jag gör det så är det oftast realityprogram, typ Wahlgrens värld haha.


Musik: Favoritmusik är ju all musik av Carola, Helen Sjöholm och Sarah Dawn Finer! Men det visste ni nog redan hehe.


Favorit att fika: Chailatte och någon slags cheescake tror jag.


Favoritplagg: Älskar vida byxor som är mode just nu, perfekt för mig! Annars så är jag en mjukisbyxperson hehe.


Favoritmat: Pannkakor, så pass mycket så jag ha receptet på en av mina skåpsluckor haha!

Av Elin - 7 maj 2018 15:02


Hej på er allesammans i solen! Vem älskar inte detta väder?! :)


Just nu sitter jag ute på balkongen med en frapino framför mig samtidigt som jag sitter i telefonkö, kom fram för ett tag sedan, men det samtalet bröts, så drygt! Idag så har jag varit så trött så jag knappt kunnat jobba alltså, efter känslochocken igår kväll så sov jag ruskigt dåligt inatt! Kom till jobbet imorse och trodde att det var tisdag och var bara allmänt förvirrad haha. Idag har vi haft besök av Bravissimo som var någon slags musikteater, uppskattat av både barn och personal tycker jag, den resterande av dagen så har vi i princip bara varit ute och lekt, älskar mitt jobb när det är så här fint väder haha! Resternade av dagen så ska jag bara hänga på balkongen och ikväll så har jag ett telefonmöte att närvara vid, annars så är allt superchill måste jag säga haha! Nä vänner, snart är det min tur i telefonkön!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards