lyckopillerelin

Alla inlägg den 25 februari 2019

Av Elin - 25 februari 2019 17:55


Hej på er vänner! Börjar redan ledsna på att gå hemma om dagarna samtidigt som jag inte har någon ork till någonting känns det som. Typ det jobbigaste som finns haha.

 

Jag försöker att ha något slags varannan-dag-lösning på dagarna. Varannan dag så gör jag något, sedan ser jag till att jag vilar nästa dag. Jag tror att det här med sjukskrivning har börjat sjunka in lite, har jätteont och är så otroligt orkeslös. Jag tänker att det är för att jag omedvetet kanske har börjat slappna av lite efter så många månader där jag kämpat mig igenom dagarna, så nu har allt kommit ikapp en liksom. Låter det vara så denna vecka, sedan får vi se hur kropp och knopp mår.


Idag på eftermiddagen har jag varit iväg på ett möte iallafall, ända till Djursholms ridklubb till och med. Det blev ett bra möte för att vara första steget i något större vad gäller pararidningen i Stockholmdistriktet. Var inte alls sugen att åka iväg innan, men när jag väl var där och nu i efterhand så tycker jag att det är så himla kul att jobba med detta. Jag känner att jag kan göra skillad för andra genom att bara vara mig själv och just nu så behöver jag något sådant att göra.

Blev en snabbtur genom stallarna också för att kika på lite hästar.


Kom hem för en timme sedan ungefär, lagat middag och ätit middag och är helt slut nu! Känner att jag nästan skulle kunna gå och sova på en gång. Ska försöka hålla mig vaken i några timmar till innan jag säger tack och gonatt för dagen. Imorgon är det en vilodag!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards