lyckopillerelin

Alla inlägg den 30 mars 2019

Av Elin - 30 mars 2019 23:23


Hej på er vänner! Ledsen för min sena närvaro, men dagen har verkligen gått i ett. Egentligen så borde jag ha gått och lagt mig för typ några timmar sedan, men vi hade så himla mysigt nu på kvällen så tiden har bara sprungit iväg! Dagen har varit otroligt lång och jag har varit väldigt seg och trött från och till, men det har ändå gått bättre än vad jag först trodde. Dagen började tidigt, det blir så när det är småbarn i huset haha. Under förmiddagen så var de flesta av oss (14 personer) hemma undertiden som några av dem åkte iväg på andra ärenden. Blev mycket bus med barnen och tiden gick så fort!

 


Efter lunch så åkte jag Sara, Sofi och farmor för att förbereda kyrkan inför morgondagens barnvälsignelse för killen i bilderna över här :) han följde också med oss till kyrkan. De som stannade kvar i huset fixade mat och höll igång här istället. Fanns mycket att göra i kyrkan, men tycker ändå att vi var ganska så effektiva och fick till det bra!


När vi väl kom hem och hade gått igenom lite känslokaos och annat från olika håll så blev det äntlgien hemagjord pizza till middag och nu under kvällen så har vi förberett lite mer inför imorgon med packning och sådant och så har vi bara umgåts, så härligt att få vara med denna familj/släkt. NU så MÅSTE jag släcka ned här och sova, ska upp vid 06:30 imorgonbitti, natti natti! 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards