lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 september 2010

Av Elin - 9 september 2010 23:19


Jag har lust att låssas som om ingenting har hänt, som om allt detta är en dröm och att jag snart vaknar upp. Men så är det inte, jag är för feg för att säga nej, jag är inte tillräckligt stark för att kämpa för min magkänslan...det sägs ju att det är den man ska lita på och gå efter. Men jag pallar inte försöka igen....det får gå som det går.


Lyckopiller <3

Av Elin - 9 september 2010 21:35

Fick Jissa idag oxå :D. Förhoppningsvis så kommer jag få rida henne framöver-nu när jag har hittat en perfekt häst åt mig tycker jag att jag kan få rida på henne haha.


Red en tur i skogen, mycket mygg=irriterad häst, red mest på långa tyglar så finns inte så mycket att säga.


Red resten av lektionen i paddocken. Det gick bra idag oxå. Testade lite skänkelvikningar och det lyssnade hon bra på sen kom vi fram i trav och jag jobbade lite emd ställning och ökning och minskning, hon lyssnade rätt bra på det men hon stretade emot väldigt mycket idag. kanske för att ajg hade träningsvärk så jag kunde inte använda benen lika mycket och bra haha. 


I galoppen så försökte jag hålla ihop henne hela tiden och inte tappa hennem stundtals så gick det väldigt bra och ibland så bröt hon av och tryckte fram huvudet, men efter ett tag när jag drev mer så kunde jag hålla henne bättre på plats.


Det har blivigt så grymt kul att rida igen! Har äntligen hittat en superbra häst, en riktig läromästare!


Ser fram emot nästa ridlektion :D.


Lyckopiller <3

Av Elin - 9 september 2010 13:11

Tillbaka i Sarah Dawn finers-träsket....drogar två låtar dag in dag ut. Tack Sarah för att du finns <3


Inte gjort så mycket idag faktiskt, slappat...dammsög nyss tvättstugan, skulle hänga tvätten men känner att jag har lite träningsvärk från igår så vet inte om jag kan det haha.


Ska till OT-center på tisdag oxå, skönt att det är bestämt nu! :)


Nu-trycka på replay


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards