lyckopillerelin

Alla inlägg den 11 september 2010

Av Elin - 11 september 2010 23:35


Jag har väl inte så mycket att säga egentligen så vet inte varför jag skriver ett till inlägg haha.


Har slappat och kollat på tv under kvällen, ätit godis och chips typ...


Är ganska trött nu, men jag kanske släcker lampan och tittar på almost famous på 4an, vi får se.


Ha det bra så hörs vi imorgon!


  


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 september 2010 17:39


Kom hem från stallet för ett tag sedan....har varit där sedan kvart i 9 på morgonen! Har blivigt klassad idag, äntligen...har försökt i ett år nu och idag var det dags. Det gick faktiskt bra, hamnade i grad 3 och jag hoppas att det kommer bli bra! Är lite taggad nu!!! :D.


Efter det så höll jag H sällskap i kafeterian, vid typ halv 3 red hon och jag satt där själv och hade det tråkig :(. Hatar att stå i kafeterian haha. Får se vad som händer ikväll...är sjukt hungrig nu och omänskligt trött!


See u


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 september 2010 00:48

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen!


Vad har hänt idag då? Slappade under förmiddagen, sen vid halv 3 åkte jag till stallet-skulle ha ponnylekis, blev lite missförstånd men det löste sig, det gick bra och jag hoppas att det går lika bra nästa vecka :D.


Mamma kom och hämtade mig vid 1710 sedan åkte vi hem i ilfart och jag hoppade in i duschen, sen gick vi till familjen N för att fira J som har fyllt 18. Var en mycket trevlig kväll med mycket skratt hehehe. J och jag ska ses den 25 och byta studentbilder mm, mysigt! :D


Hade ett långt samtal med S oxå-det behövdes, allt känns lättare nu på något sätt...hoppas det kommer hålla i sig oxå! <3


Nu känns det som om antingen allt jag har fått i mig ikväll är påväg att komma upp, eller att min mage spricker för jag är så mätt...har fan ångest för att ajg har ätit så mycket! :O.


Klockan står på 0800 så det är nog bäst att släcka lampan och sova nu! 


(Vet ni vad som händer imogon? JAG SKA KLASSAS (så jag kan börja tävla!) äntligen så blir det av....undrar bara hur det kommer att sluta-kommer säkert inte gå bra ute på banorna, men nu ska vi tänka positivt! Är borta hela dagen imorgon oxå så det blir kanske ingen uppdatering förrän på kvällen, vi får se :).


Gonatt


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards