lyckopillerelin

Alla inlägg den 11 mars 2011

Av Elin - 11 mars 2011 22:18


Asså, jag förstår mig inte på mig själv! Varför den här hemska känslan alltid kommer tillbaka när jag har varit på Didaktus och hälsat på. En känsla som gör ont i själen, som alltid får mig att gråta. Varför blir jag aldrig mogen? Varför känner jag fortfarande så här varje gång jag har kramat om I, T eller Å? Det har snart gått ett år sedan studenten och jag har fortfarande inte lagt gymnasiet bakom mig! Varför???


Jag vill att någon ska förstå utan att jag behöver förklara, jag vill bara ha den där kramen från någon och som säger att allt kommer bli bra, jag finns här när du behöver mig. Eller en lång, stor ooch mysig kram sedan en blick som säger att den bryr sig om mig.


Jag måste växa upp! Jag måste inse att jag är tillräckligt vuxen för att ta hand om mig själv och inse att folk bryr sig om mig även om dom inte säger det till mig hela tiden!


Jag är värdefull <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 mars 2011 18:25


Halloj!


Klockan ringde 8 imorse och jag var så grymt trött! Ville bara stänga av och fortsätta sova. Gick iallafall upp och fixade mig mm sen vid 9 ca fick jag skjuts av mamma till Didaktus Jakobsberg. Det är ju tradition för mig och Erika att fira världens bästa rektor varje år, men eftersom Erika bor i Umeå och Å fyller år imorgon så åkte jag och firade henne idag istället ;). Hade köpt en blombukett och kom och överraskade henne. Hon blev jätteglad hihi! :D Som pricken över it så fyllde ju I år idag oxå, så då fick jag gratta henne på riktiga dagen! :D Var väl där i någon timme, pratade, skrattade i mängder....fattar inte att ajg har gått i denna galna skola haha! Konstigt att jag mådde så dåligt under gymnasietiden när man får värsta lyckoruset när man är kring all underbar personal :).


Åkte vidare till jobbet sen. Var en helt ok dag idag! kändes att det var fredag och att alla var trötta, blev lite jobbigare under eftermiddagen/kvällen men det kan ju inte vara perfekt jämt ;). 


Nu under kvällen så ska jag bara slappa hemma framför TV:n, får se hur tidig i säng jag blir är galet trött!


Nä, dags att göra annat. Höres.


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards