lyckopillerelin

Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Elin - 19 mars 2011 21:31


Lovade ju att skriva lite om Vad jag tyckte om det och Let´s dance, Let´s dance har jag tyvärr inte hunnit se idag utan får se det imorgon istället. Men kollade på Efter 10 igår iallafall!


Programet såg ut såhär med Carola:

10.34 Carola sjunger "In the ghetto"

11.10 Dagens gäst: Carola berättar om sorgen efter sina föräldrar och om skivan "Elvis, Barbara och jag" där hon hyllar dem.

11.41 Carola sjunger "Always on my mind"



Det märks att Carola brinner för att hjälpa dom som har det svårt. Hon sjunger så stark och hon känner verkligen "med" i texten hela låten igenom. Amazing!



Jag brukar alltid vara lite smånervös och bara sitta och vänta på att Carola säger något pinsamt eller nått som pressen vill höra när hon blir intervjuad med denna gång så kände jag mig väldigt lugn. Det var en ärlig, äkta och känslosam intervju som var riktigt riktigt bra! Carola själv kändes väldigt avslappnad och verkade må väldigt bra.



Wow, säger jag bara wow, wow, wow! Seriöst, jag fick gåshud och blev helt fängslad när hon sjöng denna underbara låt! Vilken känsla! Det ända jag måste "klaga" lite på är att jag hade velat ha hela låten så där lugn och harmonisk som den var i början, det blev lite för mycket..inte skrik, men för höga toner i slutet, men grymt bra jobbat!!.


Lyckopiller <3


Av Elin - 19 mars 2011 18:38


Sorry för dålig uppdatering idag men har inte riktigt haft tid, ork och lust.


Sov till 12, åt lunch och sedan åkte mamma och jag och handlade lite. Hittade en jättefin ljusblå pläd till mig som jag har i sängen nu :D och sen så hittade vi lite presenter till nära och kära som har fyllt år. 


Kom väl hem vid 3,4 kanske och jag var helt slut! Asså det är helt sjukt hur viktig sömnen egentligen är och hur mycket i mitt liv som förstörs mm pgr av att jag inte får sova tillräckligt. För att få er att förstå hur otroligt trött jag är om dagarna och  hur mycket jag sover så tänkte jag lägga ut ett "Schema" för hur en vecka ser ut för mig. Men kom ihåg att det kan variera ändå med några timmar eller så ;).


Måndag: Upp kl 11, somnar på bussen påväg till jobbet vid 1430 (sover i bussen i ca 15 min), går och lägger mig 22.

Tisdag: Upp kl 0740, sover på bussen i ca 15 min påväg till jobbet, sover i bussen påväg hem efter jobbet i ca 15 min, somnar vid 1600 tiden och sover i ca 30-45 min, går och lägger mig vid 22.

Onsdag: Upp kl 10, sover på bussen i 15 min påväg till jobbet, sover i ca 15 min på bussen påväg hem från jobbet, sen så rider jag på kvällen så har ingen chans att kunna sova lite hemma, men går och lägger mig vid 23 och är jättetrött efter ridningen.

Torsdag: Upp kl 0740, sover 15 min på bussen påväg till jobbet, sover 15 min på bussen påväg hem från jobbet, somnar vid ca 1600 och sover i ca 30-45 min, sedan rider jag oxå på kvällen så går och lägger mig 22 då jag är supertrött!

Fredag: Jobbar olika tider varje fredag men jag sover till och från jobbet på bussen och sover en stund hemma, sedan går och sover vid 22.

Lördag: Upp vid 12 (då mamma har försökt få mig att gå upp vid 10 och 11), somnar innan middagen vid 17-tiden, går och sover någon gång mellan 23 och 00 och är jättetrött!

Söndag: Ungefär samma som lördagen fast gå och lägger mig mellan 22 och 23 istället.


Som ni ser så är det väldigt många powernappar, sen får ni oxå tänka på att ta bort ca 2, 3 timmar varje natt så om jag sover i 10 timmar så sover jag egentligen BRA i 8 timmar eftersom min kropp inte slappnar av så som den borde göra när man sover. Jag skulle inte vilja säga att jag sover för lite om man bara kollar på timmarna, men egentligen gör jag ju det. Inser nu hur otroligt viktigt det är med tillräckligt mycket sömn! Hoppas på operation snarast så jag slipper alla problem!!


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards