lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2012

Av Elin - 2 juli 2012 11:30


Älskade vännen vad jag saknar dig! 


        

Av Elin - 1 juli 2012 20:15


Idag har jag inte gjort någonting. Sov till lite över 11, sen fick jag ångest över att jag sovit så länge så jag kunde helt enkelt inte somna om, trots att jag var trött. har i princip suttit framför TVn och datorn hela dagen...kollat på barnkanalen (det var faktiskt Saltkråkan och Bröderna Lejonhjärta dom visade!) och Erik och Mackan. Till middag blev det hämtmat, lyx!


 


Nu sitter jag och väntar på att fotbollen ska börja...jag tror att Spanien vinner, men det skulle faktiskt vara lite kul om Italien vinner, dom var ju riktigt bra sist dom spelade!

Av Elin - 1 juli 2012 16:37


Gårkvällen blev väldigt lyckad trots regn och att både jag och Lisa var väldigt sega. Bussjäveln var sen så jag var tvungen att vänta en halvtimme på tåget så kom drygt en timme senare än vad jag hade räknat med. Mötte Lisa vid södra station och sen gick vi vidare till Hellströms för att möta upp Mimmi och hennes vänner. Satt där och snackade och drack lite sen vid ca 22 så kände Lisa och jag att det var dags att röra på oss, gick till donken och åt sedan vidare mot Charles Dickens där Lisas bror med vänner satt och umgicks. Slutade vi med att tog ett glas vin/öl där oxå när vi egentligen hade tänkt att åka hem. Efter halv 1 så bestämde vi oss för att dra hemåt men förbi 7eleven med Lisas bror som sällskap. Vi tre hade sällskap ända till Spånga sedan skilldes vi åt ;). Var en jättemysig kväll verkligen!


       

Av Elin - 1 juli 2012 13:55


Sarah har inte gjort så himla många covers som jag har svårt för me jag måste ju välja någon och då blir det nog "My heart will go on" som hon sjöng i Så ska det låta. Hennes version är absolut bra men jag hade gärna velat höra henne sjunga den som den brukar vara, hon hade garanterat fixat det!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards