lyckopillerelin

Alla inlägg den 3 januari 2013

Av Elin - 3 januari 2013 21:36


   


Hej på er vänner! Jag är ledsen för den sena uppdateringen men jag har helt enkelt haft fullt upp. Var ju inne i stan under eftermiddagen för att jobba lite, inte så krävande med tanke på att ungen roar sig själv för det mesta haha. Jag satt mest med Gs nya ipad i knät samtidigt som jag tittade på hockey. Ska dit imorgon i några timmar oxå, då hoppas jag att jag gör mer nytta och att vi ska hitta på något, kanske ska ajg försöka mig på att han ska läsa lite mer så han inte tappar det han redan kan. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på.


Gick iallafall därifrån vid 17 för att möta upp Erika vid Åhlens. Vi åt jättegoda pizzor i kungshallen, det hade säkert varit ännu godare om jag hade fått exakt det ajg beställde men jag var så sjukt hungrig så jag orkade inte vänta en andra gång för att få rätt sorts pizza, tur att man inte är kräsen. Efter middagens så gick vi och handlade lite, jag råkade spendera över 500 spänn inne på HM, att man aldrig lyckas hålla i pengarna! Jaja, det mesta behövde jag ju så känns inte allt för fel.


Jag kom väl hem vid 20 tiden och nu sitter jag här i soffan med mjukisar och letar efter en bra och fin klocka att köpa, DÄR är jag kräsen iallafall hehe. Men jag får väl göra som pappa säger, vänta till jul så kan jag köpa en klocka i Singapore eller vart vi nu väljer att åka under nästa jullov.


Nu är jag otroligt sugen på te så jag lämnar er nu. Puss på er!

Av Elin - 3 januari 2013 12:00


Hej på er alla! Idag blir det ingen rast ingen ro minsann. Sov jättekonstigt inatt så vi får se hur denna dag slutar haha. Ska iallfall strax gå och klä på mig ytterkläderna för att sen åka vidare mot Östermalm och jobba i några timmar, blir inget speciellt vi ska hitta på utan nog bara leka hemma och ha det mys. Vid 17 så ska jag dra vidare till Åhlens för att möta upp Erika och så käkar vi middag ihop, ska bli mysigt eftersom vi inte har träffats på länge! Jag återkommer ikväll då när jag kommer hem ;). Puss på er och ha en jättebra dag!



Av Elin - 3 januari 2013 11:15


 

 


Denna låt spelas på repeat varje dag just nu. Jag blir så otroligt glad och taggad på livet när jag lyssnar på den. "Jag är inte beredd att dö än" just så tänkte jag när jag gick och väntade på beskedet från sjukhuset under September. Jag kommer ihåg att jag lyssnade på den här varje gång jag åkte till och från VFUn under September. När jag kom varje morgon så kändes det som om jag kunde dansa in på förskolans gård av lycka och när jag gick över hela perongen vid pendeln på vägen hem så fick jag varje gång ett sånt lyckorus så jag hade kunnat dansa runt och sjunga med, helt sjukt vad lycklig jag var just då och blir när jag lyssnar på denna underbara låt!


Vårens först dag
och jag vill va' med,
och jag vill va' så med,
så att jag kan se
att jag är en del av allt.


Vårens stora dag
och jag vill va' med.
Låt mig leva längre
nu när jag kan se.

Kom våren, kom skratten,
kom tårarna om natten.
Låt mig vara, låt mig vara
litet till, jag är,
jag är inte beredd att gå än.

Låt mig finnas, låt mig att finnas,
litet mer, jag är,
jag är inte beredd att dö än,
inte än.

Nej, jag är,
jag är inte beredd att gå än,
inte än.
Nej, jag är,
jag är inte beredd att gå.

På din stora dag
ville jag va' med.
Jag bad: Låt mig leva längre.
Men genom dina ögon
såg jag barnen, jag såg skratten,
jag var tårarna om natten.
Jag såg barnen, jag såg skratten,
jag var tårarna om natten.

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards