lyckopillerelin

Alla inlägg den 7 maj 2013

Av Elin - 7 maj 2013 21:11


Hej kära läsare. Nu är jag hemma, har laddat över foton och hunnit sätta mig i soffan och vila litegrann. Det har varit en lång dag, men framför allt varm.Nu är det sommar minsann! :D Nä, men skämtosido så har det varit jätteskönt, men jag märkte nu ikväll att jag var otroligt seg, virrig och trött, beror nog på solen.


Dagen på förskolan har gått bra. Blir mer och mer stressad när dagarna går så fort, vill verkligen inte att det ska bli den 22 Maj, hellre vara på förskolan 8-16 måndag till fredag än att vara på SU 9-12 två gånger i veckan! Idag var min handledare sjuk, så det blev inge handledarsamtal. Synd men det får vi ta någon annan dag helt enkelt ;). Annars då? Vi har haft 3-årskalas igen på nyckelpigan med glass i stora lass. Eftersom jag vet att glassen slängs det som blir över så satt ajg och åt och åt och åt. Tror jag åt över en halvliter glass alltså, men man kan ju inte slänga glass! På morgonen så fick vi oxå se lite grodyngel som ett barn hade med sig som var mycket spännande.


     

Älskar att man ser pirathatten som ett av barnen hade på sig haha

 

På lunchreasten medans barnen sov så passade jag på att sitta ute i solen, blev en hel del telefonsnack med Sanna på kansliet men det var sjukt varmt men sjukt härligt ändå! Det var till och med så varm så vi satte up solskydd över sandlåderna redan på förmiddagen. 

 

 

 

När jag hade slutat så åkte ajg till solna för att ha DUSmöte. Eftersom Sanna var sjuk idag så fick jag fixa mat och allt själv. Blev skitdyrt och såklart så fick jag fel kvitto från kassören så vi får se om jag får pengar tillbaka. Mötet gick iallafall bra, tyckte vi kom fram till mycket trots att ajg blandade ihop datum, ord och allt möjligt. Det var ungefär då jag började fundera på om jag hade fått lite för mycket sol på mig under dagen haha.

 

 

all alone med all mat!

 

Imorgon ska jag öppna på förskolan, så klockan står på 0500 typ = dags för att sova, nu! Godnatt kompisar, tittar in här när jag kommer hem imorgon. Det är ridning på kvällen sen oxå, äntligen!! :D

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards