lyckopillerelin

Alla inlägg den 15 maj 2013

Av Elin - 15 maj 2013 20:18


Eftersom jag varken har haft tid och ork att gå ut och fota dom första blommorna som tittade upp på tomten för några veckor sedan så bjuder jag på några oredigerade bilder från förra året.


       



Av Elin - 15 maj 2013 18:07


   


Hej mina trogna läsare och alla andra oxå. Idag har det varit konstigt väder tycker jag, ena sekunden varmt och andra sekunden kallt. Började dagen på förskolan med en tabbe från min sida. Gick över staketet vid sandlådan på gården men såklart så lyckades jag smälla i vänsterfoten exakt där jag har ont redan, det kändes som att det bara var för att ajg tänkte tanken på att jag skulle lyfta den foten extra högt för att jag inte skulle slå i, men där fick jag för det! Annars så har det gått bra på förskolan. På eftermiddagen så bakade vi bullar med dom äldre barnen, det var kul att få se hur det gick till. Däremot så var det inte lika kul den sista kvarten då alla barnen sprang runt och lät otroligt högt. Tror nog att det var första gången som jag har sett det så livat på nyckelpigan, på något sätt så kändes det rätt skönt att man såg att det faktiskt inte är helt perfekt som jag ibland kan tycka när jag tänker tillbaka på mina gamla erfarenheter. Men jag måste ändå säga att det var rätt så skönt att få gå därifrån vid 16 när jag slutade, jag hann bli rätt trött i öronen på den kvarten, halvtimmen som det varade haha.


Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt och planerat. Fick reda på att det inte är någon ridlektion ikväll så det blir en hemmakväll. Jag vet inte riktigt vad ajg tycker om att ridningen är inställd. Egentligen så hade jag verkligen behövt att rida idag för ajg känner mig jättedeppig och skulle kunna börja gråta när som helst typ, men samtidigt så kanske det inte är så br att ajg rider med tanke på min fot. Nej somsagt så hade ajg velat rida men nu är det som det är. Nu ska jag bara ta det lugnt framför TVn resten av kvällen, är sjukt trött redan nu faktiskt. Puss.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards