lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2013

Av Elin - 15 juli 2013 18:23


Hej på er! Allt bra med er? Själv så är jag helt slut. Men på ett skönt sätt ändå. Under förmiddagen idag så gjorde jag exakt ingenting. Satt i soffan och tog det lugnt. Jag hade planerat att skicka iväg några mejl och betala räkningar, men jag glömde helt bort det just då. Som tur är så är det ingen brådska med något tav dom sakerna så det gör inte så mycket.


Vid 14 så åkte jag iväg till stallet. Eller, efter att ha irrat runt i en kvart runt hela huset för att jag inte kunde hitta mitt busskort så skjutsade pappa mig dit. Jag mockade, fixade maten och sånt sen så gick jag och hämtade Palette.


Möttes av en glad Zebra ;)


Som inte riktigt var klar med att äta gräs.



Satt jag nog upp i sadeln vid 1530. Blev ett dressyrpass i det stora ridhuset idag, det gick riktigt trögt i början  och vi sammarbetade inte alls bra. Men envis som jag är så ville jag inte riktigt lägga av förens jag fick henne på plats, det tog ca 30 minuter innan poletten trillade ner på både henne och mig och då blev hon tillslut jättefin. Ser fram emot den här veckan, ska verkligen försöka lära känna Palette så jag vet vilka knappar jag kan trycka på om jag får sitta upp på henne mer sen. Vi får se vad jag hittar på på Onsdag, kanske rider ut en sväng eller så kör jag på dressyr igen, är ju en riktig dressyrnörd hihi ;).


 

Klad hest på väg hem efter ett svettigt pass.


Hade tur att ha sällskap av pappa under ridpasset och efter det, så han hjälpte mig lite  slutet vilket var skönt då jag hoppade av med världens mensvärk och typ solsting. Red nog i en liten för tjock tröja och så hade ajg både ätit och druckit dåligt innan jag red, så det är bara mitt fel. 


Nu sitter jag i soffan och är heelt slut, är speciellt helt slut i min vänsterarm. Men det känns skönt att man har tränat kroppen idag iallafall hihi.  Resten av kvällen spenderas hemma i soffan för att tagga och vila upp mig inför skansen imorgon, ååh vad jag längtar! :D Ha en fortsatt bra dag kompisar, kram!

Av Elin - 15 juli 2013 00:34


Jag är trött men jag vågar inte sova. Jag vågar inte stänga ögonen och kanske hamna i den där fruktansvärda drömmen igen. Allt jag gör, allt jag hör och allt jag ser är cancer just nu. Jag måste boka en tid på radiumhemmet igen. Jag kan inte gå runt med denna smärtsamma ovisshet som bara blir värre och värre ju längre jag väntar. Jag vill veta om jag fortfarande är cancerfri, men jag vill inte veta om den har kommit tillbaka. Måste försöka blunda nu. Försöka sova. Jag måste tänka på något roligt. På något positivt. På hästar. Carola. Vänner. På allt som gör mig glad. God natt.

Av Elin - 14 juli 2013 14:32


Hej vänner. Nu är jag hemma i Spånga igen efter en helg ute på landet. Gårdagen blev såå lyckad! Tiden gick alldeles för snabbt och det var en riktig svensk sommardag! Låg kvar i sängen ett bra tag tills jag fick ett SMS att våra vänner var på väg med färjan. Då blev jag minsann tvungen att hoppa upp ur sängen och sätta igång dagen haha. Lillebror höll på att träna ute i värmen och ville ha min hjälp så jag fick agera tyngd genom att ligga på hans rygg medans han gjorde armhävningar hehe.


Nästan lika stark som Pippi ;)


När ajg hade ätit frukost och Pelle hade hoppat i badet för att tvätta sig så åkte vi till Boda och hämtade upp familjen H. Det var ett bra ta sedan vi sågs så det var dags nu tycker jag!


 


Hej Boda!





Skönt med en avalkande båttur på dagen i det varma vädret.


När vi hade ätit lunch så gick jag och A över till familjen A, jag skulle jobba med G och det passade perfekt att jag hade en kompis med oxå, ju fler desto bättre när man badar och har det mysigt! Vi tre låg i vattnet ett bra tag innan vi gick upp till bastubryggan för att fika och ta det lugnt.



En riktig sneseglare som körde så nära oss så vi lika gärna hade kunnat hoppat i båten om vi hoppade från bryggan, illa!




Badring körde vi med som vanligt haha!


Efter ett tag så kom helt plötsligt hela gänget för att kolla på nya bryggan. Pelle stannade kvar ett tag och hoppade studsmatta med G medans jag och A låg i hängmattan ett tag och pratade. 


Älskar utsikten med massa träd rakt över oss.


När Gs föräldrar hade kommit hem så gick vi hem igen då vi inte behövde vara barnvakt mera. Innan middagen så passade vi barn på att bada igen, så skönt var det! När man väl har kommit i så är det inga problem att ligga i ett tag! Jag hoppade till och med från bryggan flera gånger! När vi hade ätit middag och tagit det lite lugnt så gick A och jag ner till bryggan för att sitta i kvällssolen och prata. Var så himla mysigt så vi satt typ där nere resten av kvällen och pratade, lyssnade på musik och dansade, så himla mysig var det!


 

Kvällssol <3


Strax efter 23 så skjutsade Pelle och jag över familjen H till boda igen och sa hej då. Vet inte riktigt när vi ses igen, men jag hoppas att det blir snart iallafall! 



Åka båt på spegelblankt vatten <3


Så himla vacker var det, att åka båt den tiden på dygnet efter en strålande solig dag måste vara bland det bästa som finns! <3


Idag har det dock varit sämre väder hela dagen. Pappa åkte hem med hojen redan imorse medans jag, mamma och Pelle åkte hem strax vid lunch. Det var en aning kyligare att åka båt idag kan jag ju säga haha.


Hej då landet!


Planerar inte att göra någonting alls idag mer än att ta det lugnt. Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik. Imorgon ska jag iallafall till Palette och rida henne och så ska jag handla mat till skansen på Tisdag, då är det dags för Allsång igen!! :D Ha en fortsatt bra dag alla ni så återkommer jag. Puss.

Av Elin - 14 juli 2013 13:05


Hjärtat slår fortare och fortare och jag känner hur paniken kryper närmre. Jag sitter i sängen mitt i natten och undrar vad som just hände. Jag säger till mig själv flera gånger att det bara var en dröm. Att det jag vaknade från inte var verklighet. Men allt kändes så verkligt. Inte ens när jag sover låter cancern mig vara...

Av Elin - 13 juli 2013 21:31


Hej snyggingar! Har ni haft en bra dag? Min har varit strålande! Har haft fullt upp och har fortfarande inte riktigt tid att sitta här och mobilblogga. Men jag ville bara säga hej så återkommer jag imorgon. Puss!

Av Elin - 12 juli 2013 21:53

 

Jag känner nu den senaste tiden att jag har väldigt svårt att identifiera mig med min blogg. Fortfarande efter nästan 5 år i bloggvärlden så vet jag inte riktigt varför jag bloggar. Bloggar jag för min skull eller någon annans? Har jag överhuvudtaget något syfte men min blogg? Måste man ha ett syfte?


För mig så är bloggen en fristad, men framför allt så bloggar jag för att det är kul. Det är kul att gå bakåt i arkivet och läsa vad man gjorde exakt för ett år sedan, eller hur man tänkte och var då. Det är oxå väldigt lärorikt och jag som tycker om att skriva lär mig att skriva på olika sätt oavsett vad jag skriver om. För mig så är skrivandet min terapi, jag känner alltid en enorm lättnad varje gång jag har skrivit av mig och jag mår så himla mycket bättre när jag har fått ur mig allt. Jag önskar att jag kunde säga att jag verkligen skriver allt här. Men det gör jag inte, har flera utkast i månaden som jag aldrig har orken eller modet till att lägga upp offentligt. Jag önskar att jag var en sån person som vågade vara brutalt ärlig, men av någon anledning så bangar jag varje gång jag håller på att trycka på publiceraknappen. 


Kanske är det så att jag rymmer lite från verkligheten genom att inte publicera dom jobbigaste inläggen. Jag har otroligt svårt för att svara på frågan "hur mår du egentligen?" det är den värsta frågan jag vet, därför så känns det mycket lättare att skriva ner allt man tycker och känner. Men fortfarande så väljer jag att inte publicera dom inläggen. Kanske är det för att jag själv är rädd för vad det står? För att det gör så ont att få ner allt det jobbiga? Kanske för att jag inte vill svara på frågan hur jag mår för att jag själv inte vet. Hur som helst så hoppas jag att ni vet att ni inte behöver vara oroliga. Jag har lärt mig att hantera dom mesta känslorna för mig själv och ibland, men bara ibland så tror jag faktiskt att ensam är stark.

Av Elin - 12 juli 2013 18:53


Hej kompisar. Har haft en ganska lugnt dag idag, eller en väldigt lugn dag. Gick upp ur sängen vid 11 idag efter att jag hade läst några sidor i min nya bok. Kollade lite på och åt lunch, sedan åkte vi ut till landet mamma, jag och lillebror. 


 

Soligt och fint när vi kom ut till båten.


 

Det var lite kyligt att åka båt, men ändå väldigt mysigt.


  

Heej landet!


När vi kom ut till landet så packade vi upp och jag och Pelle låg i hängmattan och i solstolen och chillade. Jag läste lite och sen så lyssnade jag lite på musik, var galet trött!


Bra utsikt ;)


Senare på eftermiddagen när även pappa kom ut så låg Pelle och jag och lyssnade (läs skrålade) med till Håkan Hellström, härlig stund med lillebror haha!


 


Ikväll får vi se vad som händer, imorgon blir det iallafall jobb på förmiddagen och sen s får vi finbesök någon gång under dagen. Ska bli jättekul! Ha en bra kväll hörni, puss!



Av Elin - 11 juli 2013 22:13


Hej vänner. Nu är jag hemma i Stockholm, spånga! Så skönt på ett sätt, men jag saknar alla redan där borta i Örebro. Har verkligen haft det bra med otroligt fina människor runt omkring mig! Hemresan gick iallafall bra, ledsnade lite på att lyssna på musik efter ett tag men annars så gick det bra haha, var riktigt svårt att säga hej då till Sara bara!



Hej då Örebro för denna gång!




Min packning!



Bara för att jag älskar min Michael Kors väska hihi!


Direkt när jag kom till Stockholm så åkte jag till Palette, var så sjukt kissnödig så jag var tvungen att gå in på IKEA och kissa innan jag fortsatte mot stallet haha. Hann i princip bara byta om innan Mimmi och Annica kom så det passade bra med en kisspaus ;). Mimmi och jag red ut en sväng och jäklar vilken ridtur! Haha kommer vakna med träningsvärk i hela kroppen imorgon! Vi galopprejsade lite Palette och jag då hon är ponny och Mimmi red stor häst haha och så red vi upp till tippen och vände. Var en jättetrevli tur med ännu trevligare sällskap! Ser fra emot att få ha Pelette nästa vecka,vi kommer ha det så roligt ihop!


   

 

Om jag ser extra söt ut, kan jag få ett äpple till då?


Imorgon åker vi ut till landet igen, åh längtar så galet mycket! Ska sola och bada varje dag! :D Nu är det dags för att  kolla lite på TV, sen är det sängen som gäller. Min stooora sköna säng hihi! God natt på er vänner!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards