lyckopillerelin

Alla inlägg den 6 september 2013

Av Elin - 6 september 2013 16:45


Hej vänner. Som rubriken lyder så har jag varit i skolan hela dagen, därav usel uppdatering. Trots att man har varit i skolan hela dagen så har det varit otroligt slappt. Om vi hade kört intensivt hela dagen så hade vi säkert kunnat få gå hem redan vid två. Helt sjukt att utbildningen är så här! Skönt men ändå ganska drygt, tänk vad mycket mer vi hade fått ut om det hade varit mer intensiva dagar. Menmen, nu ska jag inte gnälla, det är bara att göra det bästa av situationen och vara positiv, har haft en bra skoldag idag.

Nu har jag precis kommit hem och ska hoppa in i duschen och kanske hinna sätta mig ner i några minuter innan jag drar igen för att träffa några vänner. Har rätt mycket att göra i helgen, mycket plugg och annat så vi får se hur uppdateringen blir. Ska åtminstone försöka titta in imorgon och bara säga hej hade jag tänkt.

Tror att jag ska lyssna lite på Carolaefter duschen, har gått runt med så himla mycket känslor idag. På bussen i morse så lyssnade jag på en låt av Sarah Dawn Finer och var tvungen att sätta på mig solbrillorna för att jag grät så haha, samtidigt som jag har jättenära till gråt idag så är jag ändå så glad och tacksam...jaja, kanske inte då konstigt att känslorna spökar, det är ju trots allt den veckan i månaden.

Nä vänner, ha en underbar fredagskväll och glöm inte att ni är värdefulla. Kram!


Det börjar falla lite höstlöv nu på vägen till BUV...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards