lyckopillerelin

Alla inlägg den 3 februari 2014

Av Elin - 3 februari 2014 15:39


Yes yes, ny vecka idag, tiden går fort. För fort ibland. Har varit riktigt skönt att vara ledig idag, det har nämligen varit en dålig dag när det gäller min hand, har haft kramp i nästan hela armen idag och känner att reaktionsförmågan inte är den bästa, jobbigt värre! Skulle egentligen iväg på ett usek-möte i stallet nu ikväll, men har avbokat det eftersom jag knappt kan klä på mig hehe. 



Annars så möttes jag av denna lapp när jag öppnade almanackan idag, himla bra med påminnelselappar ibland måste jag säga. Dock så blev ett av dessa tre telefonsamtal lyckade om man säger så. Ringde min handledare på min VFU-förskola angående vår fältstudieuppgift som vi ska göra nästa vecka, så klockan 10 på måndag är jag på plats för att observera dom små liven på avdelningen, ska bli spännande! Ringde KS oxå eftersom jag fick ett brev förra veckan om att dom räknar med att kalla mig på den neurofysiologiska avdelningen inom 3 MÅNADER, hell no tänkte jag och ringde idag och bad om en tid snarast. Fick svaret "Tyvärr kan vi inte göra så mycket åt den långa väntetiden, alla ringer och frågar om samma sak som du gör nu om att få en tid snarast." men om jag får gissa så har inte alla en hand och har problem med just den!? aja det är väl bara att vänta och hoppas på att det är någon som lämnar återbud. Det tredje och sista samtalet till OT-center som gör mina proteser fick jag svar från fel människa så skulle ringa tillbaka om någon dag, eller om jag kanske går in dit innan eller efter skolan någon dag.

 


 

I helgen tog jag även tag i saken och bytte abonnemang, mitt har ju gått ut och har blivit så himla dyrt dom senaste månaderna när det har blivit mycket samtal till kansliet för ridsportsförbundet här i Stockholm och annat. Bytte till comviq fast pris, känns mycket bättre att jag nu betalar strax under 200 kronor i månader istället för över 300 kronor. Idag fick jag hem det nya simkortet och ska fixa allt innan jag går och lägger mig ikväll, det nya abonnemanget blir aktiverat mitt i natten, klockan 3 närmare bestämt, konstig tid måste jag säga! Skönt att få det gjort iallafall.

 

Eftersom jag struntar i usekmötet nu ikväll så blir det en hemmakväll för mig, ska snart börja laga middag hade jag tänkt. Det tog visst lite tid att skriva detta inlägg märker jag, men så går det när man gör flera saker samtidigt ;). Nä, nu krampar min hand sjukt mycket så måste sluta skriva innan jag får ännu ondare. Ha en fortsatt bra måndag nu vänner, kram!



Av Elin - 3 februari 2014 13:14


Jag älskar att gå i täckbyxor. Egentligen så är jag ingen vintermänniska, men när det är tillräckligt kallt för att man ska behöva vara ute en längre stund med täckbyxor så älskar jag vintern, då är den som bäst. Jag tycker att det är en ren och skär befrielse att gå i täckisar, det bästa som finns är ju att slippa frysa lixom. Tänk er oxå att oavsett hur kallt eller blött det är (eller ja, nästan) så kan man ändå sitta ner eller leka runt i snön typ överallt utan att behöva bry sig om man blir blöt i rumpan eller nått och man är helt torr när man kommer in och ska ta av sig täckisarna, trots att man har haft på sig sina vanliga kläder under. Sen så tycker jag oxå att det låter väldigt mysigt när man går i täckisar, ni vet ljudet när benen nuddar varandra när man går hihi. Jag förstår inte hur vissa inte kan eller vill använda täckisar när de jobbar på förskola, HUR kan dom då vara med och leka med barnen eller få alla barn delaktiga i utomhusmiljön!? Nä, täckisar är helt klart underskattat!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards