lyckopillerelin

Alla inlägg den 12 februari 2014

...

Av Elin - 12 februari 2014 23:37


Jag är galet trött, men jag kan inte somna. Jag hatar att jag har så mycket krav på mig själv och jag hatar att det skapar så mycket ångest i mitt liv. Dags att försöka sova igen, behöver så mycket sömn som jag bara kan få just nu. Godnatt alla fina, jag hoppas att ni sover bättre än vad jag gör om nätterna!

Av Elin - 12 februari 2014 22:15


Åh, är så lycklig lottad som rider på en av världens mysigaste och finaste häst. Är också så sjukt tacksam över alla fina människor som hjälper mig när och med det jag behöver hjälp med, kommer jag någonsin kunna lämna Vällingby?


Idag gick det i alla fall så sjukt bra! Tror aldrig att Billy har sprungit så fint med mig på ryggen som han gjorde idag, tyvärr så kan jag inte ta åt mig all ära eftersom han redan var uppvärmd och gick lektionen innan. Men galet vad fint han sprang!

Vi jobbade mycket med tempoväxlingar idag. I början skritt-halt-skritt och senare trav-skritt-trav. Redan från början så gick han väldigt fint och han var väldigt lyhörd och vaken för skänklarna. Framåt slutet i skrtt-trav-skritt-övningen då vi red 5 skrittsteg och 7 travsteg så märkte jag stor stor skillnad och han bjöd på väldigt bra åt båda hållen.


Efter en liten paus så jobbade vi på volterna resten av lektionerna med att rida galopp, trav och skritt på varje kvart på volten. En jätterolig övning verkligen! I vänster varv som är det lätta varvet så fick jag till klockrena fattningar och han höll sig hyfsad lugn. Ibland så tappade vi båda koncentrationen lite och då drog han gärna på lite för mycket men så fort jag verkligen planerade min ridning och var konsekvent så hajade han tillsnabbt och gick väldigt fint! I Höger så var det lite svårare, fick till lugna och fina fattningar där också i galoppen i början, men jag började bli väldigt trött så orkade inte hålla emot och red inte så jättebra vägar framåt slutet. Dom sista gångerna så var det nästan så jag tänkte att ajg inte ville mer för det blev lite för jobbigt.


I slutet så travade vi av dom lite och då gick han som tåget! Ihop och i en jättefin form, verkligen mjuk och fin. Ni vet knslan när man bara kan titta rakt fram och le. Så underbart när man verkligen trycker på rätt knappar och hästen går så fint, det är förs då man känner att det känns ”lätt” att rida, men vägen dit är det otroligt mycket slit!


En bild från förra veckan.

Av Elin - 12 februari 2014 16:18


Åååh, är så galet galet trött!! Kan det inte bli helg snart? Orkar knappt logga in här och säga hej. Idag har det varit fullt upp hela dagen. Sov riktigt dåligt inatt, hade väldigt ont i min hand så vaknade mycket och somnade sent. Idag var jag iallafall på förskolan under förmiddagen, har ju varit där under veckan och observerat kroppsspråk och just nu så tror jag att jag ärlite skadad haha, allt jag ser och tänker på är kroppsspråk! har iallafall haft några fantastiska dagar på min VFU, saknar alla så himla mycket redan! Jag stannade iallafall kvar till 12, sen så åkte jag hemåt för att nöta upp Veronica.


Egentligen så skulle jag, Veronica och Mia plugga ihop idag under eftermiddagen, men det blev bara Veronica och jag. Vi åkte raka vägen hem till mig och försökte få lite struktur på det hela, kände att jag ändå hde samlat på mig väldigt mycket bra material under mina dagar på förskolan, nu är det bara att få ner allt på papper och bli godkänd som gäller. Vi ska sitta hela dagen imorgon och fortsätta att plugga, vi får se hur det går då! Skönt att vi har varandra iallafall.


Nu har Veronica precis gått och jag sitter i soffan och kollar på TV, orkar inte plugga mer och orkar inte göra något annat heller. Har ju ingen lust att åka till stallet och rida ikväll precis, men det får jag göra ändå! Åh juste, har ju glömt att berätta, var med om något väldigt obehagligt på vägen hem idag! Satt på bussen och helt plötsligt så tvärstannade vi vid ett grönt trafikljus och sen kom vi inte vidare på ett tag. Bilen framför råkade nämligen köra på en kvinna som gick över vägen. Det var inget allvarligt, kvinnan fick hjälp att gå från gatan då hon verkade ha ont i benet eller höften, men det verkade som att det inte var helt akut om man säger så. Hoppas det iallfafall, lite obehagligt var det iallafall!. Nu ska jag iallafall upp och röra på mig, annars somnar jag i soffan! Kram på er!


Mycket kaos och förvirring i huvudet med denna kurs!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards