lyckopillerelin

Alla inlägg den 16 september 2014

Av Elin - 16 september 2014 21:45


Hej på er kära ni. Har nu avverkat terminens andra ridlektion efter några veckors vila och jag säger bara herregud! Det där med ridning kanske inte är min grej ändå, hade kunnat rida i nybörjargruppen och fortfarande varit sämst. Jag var så trött när jag skrittade av efter lektionen, det kändes nästan som om jag gick på cellgifter igen haha. Men visst, jag har ju inte direkt legat i hårdträning under sommaren och nu under terminen när jag inte ridigt. Sjukt dåligt gick det iallafall. Det positiva var att jag fick sitta på min älskade Billy igen och att han galopperade fint i vänstervarvet.


Vi började med en liten skrittrunda i skogen innan vi gick in i ridhuset för att rida dressyr. Vi red väldigt mycket självständigt i början, red på böjda spår och mycket tempoväxlingar, men jag blev helt slut efter typ 15 minuters travarbete, helt sjukt! Försökte ändå så gott jag kunde med mycket skrittpauser. Efter en liten paus så samlades vi på volterna och jobbade med att minska och öka volterna för att sedan fatta galopp. I vänster varv så blev det jättefina fattningar och Billy var jätteduktig och gav verkligen allt, dock så var kanske inte platsen på volten den bästa så det blev lite mycket avbrott. I högervarvet så gick det inte lika bra, hade svårt att hålla honom på voltspåret och då blir det svårt att galoppera, men några språng blev det iallafall. I slutet när vi travade av dem lite så gick han ändå helt okej, med tanke på början av lektionen när han bara gick som en giraff. Det var iallafall härligt att komma tillbaka till stallet igen och andas lite häst, mest av allt pussa på Billy!


Puss från förra terminen.

Av Elin - 16 september 2014 16:46


Hej på er fina ni. Inatt har jag sovit i nästan 12 timmar och idag så mår jag mycket bättre. Känner fortfarande lite mosig i hjärnan, men är inte alls lika slut som igår, skönt. Idag har jag varit ledig hela dagen, har inte gjort så mycket faktiskt. Typ tittat på TV, spelat gitarr och lyssnat allmänt mycket på musik ;). Vid typ 15 så mötte jag Lisa vid Spånga station för en kaffe och lite prat. Vi gick upp till svandammen och satte oss där och pratade ut lite. Väldigt spontant och trevligt! Just nu sitter jag på bussen på väg till stallet, har lite blandade känslor inför ridningen ikväll faktiskt. Vi får se vad jag känner när jag har hoppat av hästryggen och ska åka hem ;). Ville bara titta in och säga hej när jag ändå har tid ;). Återkommer senare ikväll, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards