lyckopillerelin

Alla inlägg den 24 maj 2015

Av Elin - 24 maj 2015 19:29


God kväll på er kära ni. Nu sitter jag i soffan nyduschad med en turban på huvudet och planerar att inte göra ett dugg vettigt för resten av dagen. Det är ju trots allt söndag ;). Idag när jag vakande vid 10 så hade jag Heroes på huvudet och kunde fortfarande kappt fatta att vi faktiskt vann eurovision inatt. Var iallafall väldigt glad och på bra humör, att solen har skinigt hela dagen och bussarna har flaggat har ju inte gjort dagen sämre precis (vi kan låtsas att det flaggorna vajade för Måns iallafall hihi). Åkte in mot stan och mötte Sunna för att sitta och pärla tillsammans med massa andra hjältar. Sista pärldagen för denna termin blev det för oss båda faktiskt och det firade vi med att sitta alla fyra timmar och ha ruskigt kul tillsammans samtidigt som vi hjälpte Ung cancer!



När vi var nöjda och hade tackat för oss för denna termin så gick vi vidare till Kungsträdgården där ATG hade hästens dag. Eller, Gilla häst. Vi gick ett varv där för att kolla på fina hästar och se vad som hände. Jag var ju där förra året för att representera DUS Stockholm, men tyckte inte alls att det var lika kul detta år, kändes som att förra året var lite mer. Så vi tog en fika istället precis bredvid på Piccolino och hade perfekt utsikt över där man kunde prova lite trav, fast i skritt hehe. Var jättemysigt att sitta med en av mina bästa vänner, snacka skit, fika i solen och samtidigt höra hästhovar klappra förbi.



Nu sitter jag som sagt i soffan och tar det lugnt, funderar på att stänga in mig på mitt rum och läsa lite Harry Potter. Imorgon och på tisdag så är det skola som gäller och efter de degarna så hoppas ajg att jag aldrig behöver kliva in på BUV något mer. Ha en fortsatt härligt söndag nu, kram på er!

Av Elin - 24 maj 2015 17:45


Yepp yepp. För 8onde gången så åkte jag in till Cirkus igår kväll för att titta på världens bästa ensembel i Livet är en schlager. Med mig denna gång hade jag Sofi. Är så otroligt otroligt tacksam över att jag har många vänner som vill se denna musikal med mig. Jag ha sett många musikaler i mitt liv, men denna är utan tvekan den bästa jag någonsin sätt. Alla gånger. Är så stolt över att vi har någon som Jonas Gardell i detta land som berör dessa viktiga ämnen! Idag tror jag att jag var extra känslig, började nästan torka tårar redan på första låten och sedan så kom dem resten av kvällen. Det var seriöst som att någon hade vridigt på en kran. Nu när jag sett den så många gånger så gråter jag nästan för allt som händer, fortfarande så slås jag liksom av tanken att Helen Sjöholm bara är några meter ifrån mig och ibland till och med så jag skulle kunna ta på henne. Trots att jag i Januari fick krama om henne och prata med henne, så känns det ibland som att allt bara är påhittat och att hon inte finns på riktigt. Det är en obeskrivilig känsla varje gång jag får se henne live och ibland undrar jag om jag någonsin kommer att vänja mig vid det. Det känns verkligen som att det är Gud som står på scenen och sjunger. Nu dröjer det till fredag innan det är dags igen, längtar redan ärligt talat! Jag vet inte hur det ska gå på lördag kväll när det är sista föreställningen for ever. Livet är en schlager har varit mitt syre denna vår.


Av Elin - 24 maj 2015 10:30


Alltså, behöver jag säga mer!?


Jag KAN ju inte låta bli att skriva ett inlägg om detta. Helt sjukt att vi vann eurovision igår, eller inatt. Tror jag gick och la mig vid 3, var så speedad så kunde omöjligt sova! Jag missade ju nästan allt förutom när det delades ut påäng, satt på tåget på väg hem från cirkus och kollade undertiden så jag inte skulle missa något viktigt hehe. Tror det är första gången i hela mitt liv, som jag missat sändningen. Men iallafall, kom hem och tittade på hela poängutdelningen och höll seriöst på att kissa på mig av nervositet. Redan i i tidigt stadie så började folk säga "tänk om" men jag vågade aldrig det, men VILKEN vändning våran fina Måns Zelmerlöw gjorde! Helt sinnessjukt! Jag tror att vi alla är överens om vem som är vår hjälte! Är så himla glad och stolt över hela svenska teamet som tog hem detta, så sjukt proffsiga! Nästa år kan ni ju räkna med att jag garanterat är på plats i arenan, oavsett vart det hålls och oavsett om jag måste leva på knäckebröd hela året för att ha råd med biljett och allt. Men jag SKA vara där. Live. Helst på parkett!


Jag bredvid en värdig eurovisionvinnare 2014, det visste man inte då :) <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards