lyckopillerelin

Alla inlägg den 30 maj 2015

Av Elin - 30 maj 2015 17:56


Om cirka 1,5 timme är det dags för den absolut sista föreställningen av Livet är en schlager. Jag har ägnat delar av dagen åt att förbereda mig mentalt men också förbereda blommor, hälsningar och presenter till fyra av stjärnorna. Nu är det dags att åka in mot cirkus, återkommer!

Av Elin - 30 maj 2015 10:30


Yes yes, igår kom jag äntligen upp i tvåsiffirt på Cirkus! Eller, på Cirkus har jag ju varit väldigt många gånger men jag menar såklart Livet är en schlager. Igår kväll var det 10onde gången som jag såg denna fantastiska musikal. Åkte in själv för andra gången vilket jag nu inte tycker att det är så konstigt längre. Man sitter ju inte och pratar med kamraten när musikalen är igång utan det är väl mer att det är trevligt med sällskap på vägen dit och hem och i pausen. Satt på tredje parkett igår vilket var en väldigt bra plats! Det var lite replikmissar och annat som jag märkte av men annars så var den helt och hållet fantastisk! Det kändes på något sätt i en av de låtar som jag gråter mest till att jag och Helen Sjöholm fick ögonkontakt några gånger och vi triggade varandra till mer tårar. Ett magiskt ögonblick när man får ögonkontakt med sin idol! Däremot så börjar jag känna av att det är sista föreställningarna imorgon. Jag grät nästan hela vägen hem igår och började redan då känna att det är riktigt jobbigt med detta avslut. Ikväll är det avslut på riktigt. Vi får se hur det går.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards