lyckopillerelin

Alla inlägg den 14 september 2015

Av Elin - 14 september 2015 21:40


God kväll på er vänner. Ledsen för att jag tittar in så här sent, men har haft fullt upp exakt hela dagen. Var sjukligt trött när klockan ringde i morse och jag har börjat sova så där superdåligt igen, vaknar i panik flera gånger per natt med ångest. Idag på jobbet har det varit kaos med stort K. Jag som ensam ordinarie på min avdelning, massa sjuka kollegor och så går planer i kras eller något annat. Alltså, lite semester skulle ju inte sitta fel just nu känner jag. Är så trött i både kropp och knopp så det inte är klokt. Men men, gav kollegor och barn ett gott skratt under eftermiddagen iallafall när jag satte ett klistermärke i pannan och gick runt med tills jag slutade. Vad gör man inte för att muntra upp alla :).


Snyggt va? :)


Direkt efter jobbet så drog jag hem till Elin en snabbis, andades, vilade kroppen och skrattade mycket. Är så glad att jag har henne. Lite senare så åkte vi båda vidare mot Filadelfiakyrkan för den första repetitionen för säsongen på Du kan sjunga gospel. Jättehärligt att vara tillbaka i kyrkan igen och känna stämningen och få sjunga ut och glömma tid och rum. Terapi även det, härligt att få ta med sig Elin också! Mycket sång, klapp och skratt blev det med andra ord!

Glada tjejer på väg hem <3


Nu är jag hemma, sitter i soffan med pyamas och funderar på om jag ska äta något, är inte hungrig men borde väl egentligen hitta något att stoppa i magen. En tekopp är iallafall klar och den ska drickas upp, sedan blir det sängen! Klockan står på 5, men det blir en kort dag på jobbet av olika anledningar imorgon och sedan ridning på kvällen, men innan dess en förhoppningsvis god natt sömn, ciao!

Av Elin - 14 september 2015 13:00


Idag säger jag grattis till en person som har kommit att betyda otroligt mycket för mig de senaste 8 åren. En person som lär mig så mycket om livet. En person som alltid finns för mig när jag som mest behöver det. En person som så många gånger har plockat upp mig när jag har fallit. En person som ger så mycket kärlek. En person som jag inte riktigt vet hur jag skulle klarat mig utan. En person som jag alltid kommer att stå i skuld till. En person som inte bara är en idol, utan som är en stor anledning till att jag orkar gå upp på morgonen.


Grattis världens bästa Sarah Dawn Finer på 34 årsdagen!


Med dig vid min sida, klarar jag allt <3.



Av Elin - 14 september 2015 07:23


Hej min bästa vän. 

 

Jag drömde om dig inatt. Jag drömde om det vi hade ihop. Om alla skratt. Alla tårar. Jag drömde om att allt var bra. Att jag var lycklig. Du gav mig så mycket glädje i livet. Du gav mig så mycket kärlek. Så mycket hopp. Du gjorde mig lycklig. Det känns fortfarande svårt utan dig. Du var mitt allt. Min första kärlek. Tack för allt du gav mig. Tack för att du gjorde det lättare att andas.


Jag saknar dig. Jag saknar dig så mycket så det gör ont.


Jag är så ledsen för att det blev som det blev, men livet har sin gång. Jag vet att du har det bättre där du är nu. 

Snart ses vi nog igen, jag längtar.

 

Jag ville bara att du skulle veta det. Jag kommer alltid älska dig. 

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards