lyckopillerelin

Alla inlägg den 22 september 2015

Av Elin - 22 september 2015 20:46


Hej på er vänner. Äntligen hemma och vill typ bara lägga mig i sängen och gråta. Har ont exakt överallt, fryser är övertrött och känner att dagarna bara springer iväg just nu. Det är så jobbigt att känna att mina kollegor inte riktigt förstår min ångest just nu. Öppnade iallafall idag, alltid mysigt när man väl har kommit fram. Sedan gick dagen i ett som vanligt, har dock hunnitg med att göra sjukt mycket från min to-do-list idag + haft språkträning med mina småttingar på avdelningen!


Slutade vid 15, åkte upp till Vällingby för att hämta ut lite konsertbiljetter och sedan fortsatte jag mot stallet för att hänga där i 40 minuter drygt. Eftersom jag inte kunde vara med på teorilektionen ikväll så fick jag med mig en liten läxa av Åsa och när jag ändå var i stallet så passade jag ju självklart på att pussa lite på Jissa. Min fina vän. Det kändes lite lättare att åka tillbaka till jobbet när man luktade lite häst, hur töntigt det än låter haha.


Väl tillbaka på jobbet vid 17 så hade vi fixarkväll tillsammans med ett gäng föräldrar som hade anmält sig att komma och hjälpa till. Vi borrade, grävde, rivde, plockade och gjorde massa grejer på gården tillsammans......i ösande regn. I början så trodde jag att det skulle bli kaos, men när vi väl kommit igång så slutade det hela väldigt bra! Trots kyla, regn och att man öppnade på jobbet i morse så känns det ändå som att det var värt det, attans vilken fin och rolig gård barnen kommer komma till imorgon bitti! Kvällen avslutades med middag och fika tillsammans och många goda skratt.


Nu är jag som sagt hemma i värmen, ska strax göra en kopp te, äta lite och sedan blir det bums i säng. Är sjukligt trött efter idag som ni säkert förstår :). Imorgon blir det ytterligare en sen dag på jobbet, sänger en timme senare som sist. Suck! Kram på er och ciao!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards