lyckopillerelin

Alla inlägg den 5 mars 2017

Av Elin - 5 mars 2017 21:14


Äntligen i Sverige och äntligen hemma i lägenheten! Har precis kommit från en varm och lång dusch som jag har längtat efter hela dagen. Det är så skönt att vara hemma igen! Jag tror nog att jag aldrig älskat att sitta på Gröna linjens tunnelbana så mycket som jag gjorde nu på vägen hem. Missförstå mig inte, jag hara haft fem bra dagar i Tyskland men då min kropp har strejkat och jag haft en förkylning i kroppen som inte ger med sig så har det varit ganska så tufft. Har ju haft kasst internet där borta i Köln, så jag tänkte att jag kunde dela upp lite inlägg och visa massa bilder, men vi börjar med det imorgon. Nu kan jag iallafall skriva om dagen. Vi fick sovmorgon i morse och skulle vara utcheckade vid 10 då vi skulle träffas allihopa och utvärdera lite och ta lite foton.


Packning redo!


Utvärdering


Hela gänget!


Hej då Köln!



Hej då Berlin och Tyskland!


Resan hem gick bra trots byten, försvunnet bagage, sega tyskar och allt möjligt, vi började hemresan vid 11:30 i förmiddags tror jag och jag kom hem strax efter 20:30. Det värsta på hela hemresan var landningarna. Alltså, jag har aldrig fått ont i öronen när jag har flugit förut, självklart får jag lock och så men inte fått just ONT i öronen. Men denna gång, landningarna var helt fruktansvärda! Jag hade så ont i öronen så jag fick panik, vände och vred på mig i stolen och försökte att blunda och fokusera på att andas istället för att bryta ihop totalt. Trodde på allvar att mina trumhinnor skulle sprängas! Det gick ju bra och jag är säker på att det berodde på min förkylning, men helskotta vad ont jag fick! Det strålade från öronen ned till axlarna ibland. Nu är det värsta över såklart, men jag känner fortfarande av smärtan i både öron och hals och nacke. Nu ska jag äta lite och varva ned innan det är dags för mig att sova, det behövs verkligen!

Det var en mellanlandning i Berlin, utsikten från det planen ovanför alla moln var helt amazing!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards