lyckopillerelin

Alla inlägg den 23 mars 2017

Av Elin - 23 mars 2017 22:49


God kväll på er denna sena timme. Jag kommer säkert ångra mig att jag valde att logga in här innan jag släckte lampan för att sova imorgon när klockan ringer, men det får jag ta då haha. Med tanke på hur jag har mått under dagen, sov också väldigt dåligt inatt så fick jag ändå ett bra avslut på dagen. Att få spendera kvällen med vänner som ser mig för den jag är och som alltid får mig att må bättre varje gång jag är ledsen är guld värt! Är så otroligt tacksam över att jag har familjen Fredriksson/Siljeus eller vad jag nu ska kalla dem hehe.


Det blev våfflor till middag, mums!!


Vi har pratat länge om att vi alla vill se Sing som har gått på bio nyss, men det blidde liksom aldrig av. Men ikväll blev det äntligen dags! När vi hade sett halva filmen så sa vi att vi nog behöver boka in en till filmkväll när vi ser på den svenska versionen också haha. Då det strulade lite med att hitta filmen så började vi titta gansk så sent, därav att jag fortfarande är vaken haha. Kom nog hem för kanske 20 minuter sedan och har tagit en kvällsfrukt och sedan borstat tänderna, så nu är det hög tid att sova! Natti natti! Imorgon är det fredag, åh vad jag har längtat!


En helt ok film, men det finns bättre tecknade filmer enlgit mig :)



Av Elin - 23 mars 2017 16:07


Hej på er vänner! Alltså, jag tror att min hjärna redan tagit helg. Jag har hoppat av vid fel stationer/missat den rätta, jag har glömt kortet i betalningsautomater och gjort alla möjliga knasigheter. Har inte jobbat mycket idag, utan i princip bara varit ute på gården med barnen och sedan ätit svampsoppa så det sprutat genom öronen haha. När nästan alla barn hade somnat så gick jag för dagen och styrde kosan mot sjukgymnasten! Var där i ungefär en timme och sedan hade jag planerat att åka hem och fika och bara vila. Har inte varit på topp idag av olika anledningar så jag ställde in min kvällsaktivitet. Men istället för att sitta hemma ensam och vara ledsen så blir det istället en spontan filmkväll hemma hos Sara med tjejerna i familjen + Aaron såklart! Så istället för att stressa hem emellan så sitter jag nu på Espresso house och tar en fika! Nä vänner, nu ska jag kolla igenom dagens mejl!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards