lyckopillerelin

Alla inlägg den 20 mars 2017

Av Elin - 20 mars 2017 22:49


Hej på er vänner. Att jag skulle vara vaken denna sena timme var ju något jag inte hade gissat om någon frågade tidigare idag. Men så är det iallafall! Ska alldeles strax tömma min tvättmaskin, hänga upp den blöta tvätten och sedan gå och borsta tänderna för att sova. Har haft en helmysig kväll idag tillsammans med Lisa, vi har inte sets sedan nyår tror jag, så det var sjukt länge sedan! Men vi har liksom varit och rest båda två och så har jobb eller något annat krockat, men tillslut så kunde vi ses trots våra hektiska liv som vi båda har! Att laga middag ihop, dricka lite bubbel och prata om livet är något man borde göra oftare alltså. Varför har man inte kommit på det tidigare? Måndagar som är så sega och tråkiga. Vi har iallafall startat en ny tradition att vi ska käka måndagsmiddag tillsammans lite ibland. Kommer att älska måndagar hädanefter haha! Nä vänner, nu blir det tvätt och sedan sängen! Köket gick ändå ganska så fort att få städat som tur var, ser alltid ut som ett bombnedslag när jag har lagat mat haha.

Tur att jag har diskmaskin :).


MUMS!


Av Elin - 20 mars 2017 16:11


Hej på er fina! Gud, jag är helt slut alltså och det är bara måndag än så länge. Egentligen så skulle jag behöva röja här hemma och sätta på en tvätt och fixa lite pappersarbete till olika saker, men var tvungen att sätta mig ned i soffan i några minuter för att ta några djupa andetag. Skulle typ kunna gå och lägga mig för dagen nu och somna och sova hela natten. Känner att jag också har tagit ut mig på jobbet idag, knappt varit med barnen känns det som utan bara fixa massa papper och annat tråkigt. Vi var iallafall ute på morgonen så det känns skönt att man har fått lite friskluft! Slutade 15 idag och åkte direkt hemåt för att handla backar till jobbet och middag för ikväll. Vilket träningspass det blev! Inte lätt att bära allt samtidigt, ville inte gå två gånger heller så då får jag väl kanske skylla mig själv litegrann kanske. Men nu ska jag vila lite, plocka här hemma och sedan vid 17:30 så kommer Lisa hit på middag, mys!

Bara lite tungt ;).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards