lyckopillerelin

Alla inlägg den 12 juni 2017

Av Elin - 12 juni 2017 20:59


Hej på er vänner. För en vecka sedan så hämtade jag upp min nya telefon som jag spontanbeställde förra helgen ute på landet.

Iphone 7 guld blev det.


Ny telefon innebär också nya prylar enligt mig.

 

Det kan inte bli för mycket guld och marmor haha!


Av Elin - 12 juni 2017 17:34


Hej på er vänner. Jag tänkte först skriva att jag var ovanligt pigg efter jobbet, men nu när jag landat lite här hemma så inser jag att jag är lika trött som vanligt. Min dag började iallafall med ett sjukhusbesök på SÖS, är alltid extra nervös när jag inte är på KS, det är liksom där jag känner mig som tryggast på något sätt. Där kan jag nästan korridorerna utan och innan på de flesta ställerna haha. Denna tid har jag väntat länge på, men jag vet inte riktigt om jag fick den hjälp jag ville ha. Är så less på sjukhus just nu känner jag, det är ett heltidsjobb att bara få hjälp med det jag behöver hjälp med för att kunna må bra, hur ska jag då kunna orka jobba heltid på förskolan också liksom haha. Menmen, var sjukt besviken när jag gick därifrån men nu känns det väl lite bättre iallafall.


Kom till jobbet vid lunch och sedan så har resterande av jobbdagen bara flutit på.


Jag var dum nog och satte mig i soffan precis, egentligen så borde jag försöka planera lite inför morgondagen och så, men det blir nog senare ikväll. Nu måste jag bara få vila lite innan jag sätter igång igen. Hörs senare, pöss!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards