lyckopillerelin

Alla inlägg den 25 juni 2017

Av Elin - 25 juni 2017 21:00


God kväll på er vänner. Har egentligen inte gjort något speciellt idag, men har fått dagen att gå ändå. Tog sovmorgon och vakande kockan 11(!?), har under dagen fixat lite med Allsången på tisdag, tittat lite på serier och städat lite. Nu ikväll så har jag varit hemma hos mamma och pappa på middag, blev grillat med färskpotatis och sedan bär och glass till efterrätt. Väldigt mysigt måste jag säga, det var ett tag sedan som jag var hemma i Spånga.

Kärleken finns överallt, det gäller bara att se sig om.


Nu har jag precis kommit hem och tänkte faktiskt sätta på Evita och titta på den innan sängen kallar. Imorgon är det sjukhus först och sedan lite ärenden. Ta han om er, kramkram!

Av Elin - 25 juni 2017 11:57


Hej på er vänner! Just nu så är det massa förberedelser för premiären av Allsång på skansen på tisdag! Väskan har börjat fyllas, skyltarna är nästan klara (ska finslipas på plats under dagen) och massa allsånger spelas på högsta volym. Det enda jag ska fixa imorgon är maten, blir pannkakor denna vecka tror jag minsann. Jag är SÅ peppad, jag vet egentligen inte vad jag ser fram emot mest, men jag tror att det är själva stämningen som jag längtar efter att få känna varje tisdag. Tänkte skriva en liten checklista vad jag brukar ha med mig under en dag på skansen.


- Sittunderlag (stolarna vid solliden är inte sköna utan något att sitta på + att man ser ut som en kalkon i baken om man inte sitter på något haha.)

- Skyltar

- Pennor (ett bra tidsfördriv är att finslipa alla skyltar på plats)

- Guldhatt

- Kamera

- Apotekspåse (med typ smärtstillande, plåster, deo, parfym, hårborste, tamponger, solkräm, resorb, ja ni  fattar haha)

- Regnponcho

- Sopsäck (till väska, skyltar och så ifall det börjar regna)

- Allsångshäfte

- Kläder (både varma och svala)

- Mat och vatten (både nyttigt och onyttigt hehe)

- Våtservetter (hur överlever man utan våtservetter?!)

- Årskort till Skansen



Några saker brukar jag inte ha med varje gång, utan det beror helt enkelt lite på vilka artister som kommer och vad det blir för något väder.


- Allsångsspelet (ibland så tar den mer plats i väskan än vad det är värt)

- Blomspruta och fläkt  (om det är ritkigt varmt så är det såå skönt att ha med en blomspruta så man kan spruta vatten på sig själv + att vattenkrig är väldigt kul hehe)


Det känns som att jag har glömt något, men jag kommer nog på det under idag eller imorgon. Ska till sjukhuset då och tänkte att jag på vägen hem ska det handla lite mat och lite pennor som jag saknar.


Gaaaaaaaah, TVÅ DAGAR KVAR!!!!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards