lyckopillerelin

Alla inlägg den 6 juli 2017

Av Elin - 6 juli 2017 21:16


Gjorde ett test på facebook för några dagar sedan och tyckte att resultatet verkligen stämde in på mig. Inte alltid som ett enkelt facebooktest träffar rätt tycker jag :). Nu blev jag så himla sugen på att se lite Saltkråkan och skärgård, så måste titta på några avsnitt känner jag hihi. Vilken tur att jag ska ut till landet imorgon så jag kan andas lite skärgårdsluft på riktigt!


Av Elin - 6 juli 2017 14:54


1. Kopplar in min hårddisk i datorn och kollar igenom massa bilder från allsångssomrarna, eller egentligen så tittar jag på alla slags sommarbilder som jag har genom åren. 


2. Städar. Inte storstädar från golv till tak, utan plockar saker i lägenheten, kanske möblerar om lite och sånt.


3. Sminkar mig. Jag vet inte riktigt varför, men det är så himla kul att få exprimentera lite och se vad som fungerar eller inte fungerar eller provar nya produter som jag fått via Glossybox eller liknande.


4. Skriver blogginlägg som jag kan lägga upp när jag har lite bloggtorka, man har alltid sånna perioder!


5. Drogar pinterest och drömmer mig bort.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards